«Δύσκολα παίζεις τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο»

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Άντι Χίτερ μετά την κλήρωση των Γιανγκ Μπόις στον ίδιο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακό Πειραιώς και Αστάνα. «Φυσικά υπήρχαν και πιο ελκυστικές ομάδες, όπως π.χ. αυτός με τη Σάλκε και τη Ζάλτσμπουργκ, αλλά παίρνουμε τα πράγματα όπως έρχονται και για μας κάθε όμιλος στο Γιουρόπα Λιγκ είναι μια πρόκληση. Ο όμιλός μας είναι συναρπαστικός, ακόμη κι αν απουσιάζει ένας κράχτης, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχουν τρεις ομάδες, οι οποίες είναι πρωταθλήτριες στις χώρες τους. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και πίσω του οι άλλες τρεις ομάδες θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση, δίχως να ξεχωρίζει κάποια εξ αυτών», εκτίμησε ο προπονητής του ελβετικού συλλόγου, πριν περάσει στη σκιαγράφηση των αντιπάλων.
«Ο Ολυμπιακός κατά κανόνα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει καλούς διεθνείς παίκτες στις τάξεις του. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που δύσκολα αντιμετωπίζεται στην Κύπρο και παίρνει μεγάλη ώθηση από τον κόσμο της. Η Αστάνα είναι για μένα ο απόλυτος άγνωστος και γι’ αυτό ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος. Ξέρω ότι παίζει κι αυτή σε τεχνητό χλοοτάπητα, οπότε δεν θα έχουμε πλεονέκτημα στον εντός έδρας αγώνα μας μαζί της», υπογράμμισε ο Χίτερ.
«Ο όμιλος θα είναι συναρπαστικός, διότι έχει δύο ομάδες με πολύ θερμόαιμους οπαδούς, ενώ περιλαμβάνει και τον οργανωτικό Γολγοθά του ταξιδιού στο Καζαχστάν. Για να προκριθούμε, πρέπει να στοχεύσουμε σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Αυτό θα πράξουμε και μέχρι την έναρξη των αγώνων ελπίζω να έχουν επιστρέψει οι τραυματίες μας και να ευρισκόμαστε σε καλή κατάσταση», κατέληξε ο τεχνικός των Γιανγκ Μπόις.
  

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος