Μπέντο: «Σε ετοιμότητα με την έναρξη των ομίλων»

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κλήρωσης των ομίλων του UEFA Europa League, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV, σχολιάζοντας τη σύνθεση του 2ου γκρουπ, στο οποίο είναι επικεφαλής η ομάδα του Πειραιά. Αντίπαλοι εκεί οι ΑΠΟΕΛ, Γιουνγκ Μπόις και Αστάνα.
«Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για την έναρξη του Europa League. Δύο από τις τρεις ομάδες, ο ΑΠΟΕΛ και η Αστάνα είναι πρωταθλήτριες στην χώρα τους, ενώ και η Γιανγκ Μπόις τερμάτισε δεύτερη. Όλες οι ομάδες αξίζουν τον μέγιστο σεβασμό», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού.
Για τη δυσκολία του πολύωρου ταξιδιού στο Καζακστάν, επεσήμανε πως «αυτό που μας ενδιαφέρει μετά από ένα τόσο μακρινό ταξίδι είναι οι ποδοσφαιριστές να είναι ξεκούραστοι. Θα παίξουν ρόλο οι άλλες υποχρεώσεις και θα πρέπει να περιμένουμε το πρόγραμμα, για να προγραμματίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το ταξίδι».
Κλείνοντας και ερωτηθείς για το διάστημα το οποίο έχει μπροστά του, προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα, ακριβώς όπως εκείνος την έχει στο μυαλό του, σημείωσε: «Μένουν 15 ημέρες για να προετοιμάσουμε την ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεών μας στην Ευρώπη. Θα δουλέψουμε για να περάσουμε τις ιδέες μας στους ποδοσφαιριστές, για το στήσιμο της ομάδας, αν και ορισμένοι εξ αυτών θα απουσιάσουν και με τις εθνικές τους ομάδες».

Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Μετά τη Λάτσιο και η Σέλτικ στο κόλπο της απόκτησης του Ιωαννίδη
Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ με αφορμή την βράβευση του Βιεϊρίνια
Original 21 για Αλμέιδα: Στο πρόσωπο σου βρήκαμε έναν χαρακτήρα που μας ταίριαζε
Επίσημο: Τέλος από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα
Στην Αθήνα ο Κουτέσα για την ΑΕΚ-Περνάει ιατρικά και υπογράφει
ΒΙΝΤΕΟ: Φίλαθλοι και παίκτες της Σέφιλντ τίμησαν τη μνήμη του Μπάλντοκ μετά την πρόκριση στον τελικό ανόδου
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ροντινέι έκανε τατουάζ το 48ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού
Ο Αλμέιδα αποχαιρέτησε τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»