Πετεβίνος: «Ο Αΐλτον κουβαλά ένα μύθο»

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ιστορίας του ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Άστρα» και τη συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ επεσήμανε πως έγιναν λάθη, όμως ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κοιτάξει μπροστά.
 
«Ο κόσμος που αντιδρά και φωνάζει δεν εκφράζει την πλειοψηφία του κόσμου. Καθένας έχει την δική του γνώμη και άποψη την οποία και τοποθετεί. Σαφώς και το ΑΠΟΕΛ κοιτάζοντας τα επιτεύγματά του, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ιστορίας του. Η ομάδα είναι η πιο επιτυχημένη σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και πρωταθλήτρια τα τελευταία 4 χρόνια. Αυτό δεν μπορεί να το ανατρέψει κανείς. Όπως το 2011-12 όταν δεν κατανοήσαμε την επιτυχία στους «8», ίσως να το εκτιμήσουμε αφού περάσει ο καιρός.
 
Καθένας έχει τα δικά του λάθη. Το ΑΠΟΕΛ αυτό που έχει να κάνει είναι να κοιτάξει την επόμενη ημέρα, να προσπαθήσει να βελτιωθεί. Θα προσπαθήσει επίσης να ενισχυθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου.
 
Για τη διαρροή μεταγραφικών στόχων:
Και πριν τον Μπερτόλιο υπήρχε ίδια ροή δημοσιευμάτων. Είχαμε πει ότι ψάχνουμε συγκεκριμένες θέσεις και μας συνέδεαν με δεξιά μπακ, τερματοφύλακες. Εμείς έχουμε μια λογική, ακόμα και παίκτες που έχουν βάση και έχουν προταθεί δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρει το ΑΠΟΕΛ.
 
Για σεναριολογία περί επιστροφής του Αΐλτον:
«Ο συγκεκριμένος παίκτης κουβαλά ένα μύθο. Κάποια ονόματα που άκουσα δεν ισχύουν, κάποια ισχύουν και έχουμε ενδιαφερθεί και ελάχιστα είναι αυτά που έχει προχωρήσει σε αποστολή πρότασης. Απομένουν 5 ημέρες και ο κόσμος να κάνει υπομονή».
 
 
 

Δειτε Επισης

Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος