«Είμαστε διαλυμένοι από την κούραση. Μας έχουν σαν τα ζώα»

Πρωτόγνωρες και απίστευτες καταστάσεις βιώνει η αποστολή της ΑΕΚ στην Τσεχία, όπου παραμένει καθηλωμένη από το βράδυ της Πέμπτης (25/8), λόγω τεχνικού προβλήματος στο αεροπλάνο που ναύλωσε ιδιωτική εταιρεία. 
 
Λόγω βλάβης στην καμπίνα του αεροσκάφους ο πιλότος ενημέρωσε την αποστολή της ΑΕΚ και τους συνολικά 300 επιβάτες (100 περίπου είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ) ότι δεν ρισκάρει ανθρώπινες ζωές. 

 

 
Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να απογειωθεί από την Τσεχία στη 1 τα ξημερώματα Παρασκευής (26/8). Το αεροπλάνο πήγε στην Αθήνα για διόρθωση της βλάβης, εντούτοις και πάλι δεν κρίθηκε ορθό να κάνει την πτήση Τσεχία-Λάρνακα. 
 
Όπως πληροφορείται ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ η αποστολή της ΑΕΚ (παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση) που αποτελείται από 40 άτομα αναχώρησε από το αεροδρόμιο στις 8:30 το πρωί για να καταλύσει σε ξενοδοχείο πλησίον του αεροδρομίου, όμως υπήρχαν μόνο 27 δωμάτια. 
 
 
Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό των διοικούντων που έδωσαν εντολή για επιστροφή στο αεροδρόμιο. 
 
Η διοίκηση της ΑΕΚ ήδη ενημέρωσε την ΚΟΠ για την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνει η αποστολή και εκτός απροόπτου ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής με τον Εθνικό θ’ αναβληθεί. 
 
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ μίλησε τηλεφωνικά με οπαδούς της ΑΕΚ που βρίσκονται στην Τσεχία και μας εξέφρασαν τον εκνευρισμό και τη δυσαρέσκεια όλων όσοι βρίσκονται ακόμα καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο.
 
«Είμαστε διαλυμένοι από την κούραση. Είμαστε εννιά ώρες στο αεροδρόμιο. Δεν ξέρουμε πότε θα φύγουμε, αν θα έρθουμε πίσω μέσω Αθήνας, τίποτε. Δεν μας έδωσαν ένα ποτήρι νερό. Μας έριξαν ένα κουπόνι αξίας 7 ευρώ το οποίο ούτε φαγητό, ούτε νερό μας αρκεί να πάρουμε.  Μας έχουν όπως τα ζώα. Μίλησε απλά ο πιλότος του αεροπλάνου με τον κ. Καραπατάκη και μας είπε ότι έχει πρόβλημα η καμπίνα και δεν ρισκάρει ζωές. 
 
Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουμε. Η εταιρεία έχει πτήσεις παντού και δεν έχει αεροπλάνα ελεύθερα. Πιθανόν να έρθει η ομάδα απόψε και εμείς την Κυριακή. Έχουμε δουλειές, έχουμε οικογένεια που μας περιμένει. Είναι απαράδεκτο. 
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος