«Εγκλωβισμένη» στην Τσεχία η ΑΕΚ λόγω βλάβης του αεροπλάνου - Ταλαιπωρία, φωνές και αναβολή πτήσης (pics)

Ατελείωτα κακή ήταν για την ΑΕΚ η χθεσινή μέρα.
 
Η ομάδα της ΑΕΚ που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία και αποκλείστηκε στα off του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Η αποστολή των Λαρνακέων ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα όλο το βράδυ καθώς η προγραμματισμένη για τη 1 τα ξημερώματα πτήση που θα μετέφερε τους δευτεραθλητές στην Κύπρο είχε καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος στο αεροπλάνο ιδιωτικής εταιρείας.
 
 
Μετά από τέσσερις ώρες ταλαιπωρίας στο αεροδρόμιο για τους παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο (περίπου 100) της ΑΕΚ και ενώ άρχισαν οι διαδικασίες επιβίβασης, ανακοινώθηκε ότι η πτήση ακυρώνεται σκορπώντας έντονες διαμαρτυρίες και φωνές από τους επιβάτες.
 
Η εταιρεία που ανέλαβε την ναυλωμένη πτήση δεν κατάφερε για αρκετές ώρες να βρει ξενοδοχείο στην αποστολή της ΑΕΚ και τους επιβάτες του αεροπλάνου.
 
Στις 8:30 το πρωί η αποστολή της ομάδας πήγε σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο το οποίο ωστόσο δεν είχε αρκετά δωμάτια για να τους φιλοξενήσει και επέστρεψαν στο αεροδρόμιο! 
 
Οι οπαδοί της ΑΕΚ παρέμειναν "εγκλωβισμένοι" στο αεροδρόμιο της Πράγας. Τους δόθηκαν κουπόνια αξίας 200 κορόνων, τα οποία δεν αρκούσαν ούτε για φαγητό και νερό, γεγονός που προκάλεσε νέες διαμαρτυρίες, αναστάτωση και φωνές. 
 
Νεότερη ενημέρωση: 
Μετά από πολύωρη ταλαιπωρία, εκνευρισμό και φωνές βρέθηκε λύση και η αποστολή της ΑΕΚ θα επιστρέψει στην Κύπρο εντός της ημέρας. Στις 15:45 η αποστολή θα αναχωρήσει από την Πράγα με προορισμό την Λάρνακα. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος