H Γιουνάιτεντ "καθάρισε" στo....Mourinho-time

Είναι, μπορεί να πει κανείς, κάτι σαν ποδοσφαιρικό της φετίχ. Χάρη σ' αυτό, έχει καταφέρει να κερδίσει... απειράριθμους αγώνες στην Premier League, ενώ το 1999 κατάφερε ν' ανέβει ακόμα στον Ευρωπαϊκό θρόνο. Είναι το περιβόητο “Fergie-time”: όταν ένα ματς έφτανε στις καθυστερήσεις και η Γιουνάιτεντ έμοιαζε να ζορίζεται σε βαθμό αγωνιστικού κακουργήματος, τότε κάτι γινόταν και το εκάστοτε τρίποντο (ή τρόπαιο) κατέληγε στο τσεπάκι του Σερ Άλεξ.    
 
Ο ικανότερος αντικαταστάτης του θρυλικού ανθρώπου που μασούσε 657 τσίχλες ετησίως, ο Ζοσέ Μουρίνιο, φαίνεται πως θέλει να οδηγήσει την Μάντσεστερ και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών, «υιοθετώντας» όλες τις τακτικές του Σκωτσέζου- ακόμα και αυτή της ανεξήγητης αγάπης για τον έξτρα χρόνο.
 
Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» τα είχαν βρει σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη Χαλ σήμερα, καθώς Ζλάταν (10΄, 45΄), Ρούνεϊ (37΄, 74΄) και Μάτα (38΄) δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.  
 
Με την άμμο στην κλεψύδρα του ματς να σώνεται επικίνδυνα, όμως, ο αρχηγός Ρούνεϊ έκανε μια τρομερή ενέργεια, γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο θαυματουργός 18χρονος Ράσφορντ με κοντινό πλασέ «έγραψε» το τελικό 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων.
 
Μ' αυτό το χρυσό γκολ η Γιουνάιτεντ έκανε το 3/3- έστω και μετά κόπων και βασάνων- και συνεχίζει να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.
 
Ο “Special One” , λοιπόν, έχει ρίξει όλα του τα όπλα στο αγωνιστικο «τραπέζι» μ' έναν και μοναδικό στόχο: σημασία δεν έχει η πρώτη θέση στα τέλη Αυγούστου, αλλά τον Μάιο- και το βαρύτιμο τρόπαιο που τον συνοδεύει.
 
Τότε είναι που θα κριθεί ο Πορτογάλος.
 
Τότε, στο... Mourinho-time. 
 
Πηγή: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Ίσκο στην εθνική Ισπανίας-Χάνει το Euro 2024
To πήρε απόφαση ο Μόντριτς-Υπογράφει επέκταση με την Ρεάλ
Η Μίλαν βρήκε τον εκλεκτό της για την άκρη του πάγκου
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο 18χρονος Λένι Γιορό
Γκουαρντιόλα: Περιμένω το ματς με την Γουέστ Χαμ να εξελιχθεί όπως αυτό με την Βίλα το 2022
Ο Κόουλ Πάλμερ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νεαρός στην Premier League
BINTEO: Επεισόδια μεταξύ οπαδών μετά τη λήξη του Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ
Συγκίνησε ο Κλοπ: Η Λίβερπουλ ήταν για εμένα Νο. 1 επιλογή για λόγους που δεν μπορούν να εξηγηθούν
Τέλος ο Αλέγκρι από τη Γιουβέντους-Αιχμές για τη συμπεριφορά του
Ο Άρνε Σλοτ κι επίσημα νέος προπονητής της Λίβερπουλ