Έγιναν όλα σ’ ένα ημίχρονο στο Αναγέννηση-Ομόνοια

Τα είχε όλα το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Αναγέννησης με την Ομόνοια.
 
Η Ομόνοια είχε δοκάρι με τον Κλέιτον στο 10’, ενώ στη συνέχεια η Αναγέννηση πέτυχε δύο τέρματα με τους Κυπριανού (26’) και Μπριτζίτο στο 32’. Απίστευτο τέρμα από τον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης, ο οποίος άδειασε τρεις αντιπάλους και με φοβερό σουτ άφησε «άγαλμα» τον Παναγή, πετυχαίνοντας το 2-0.
 
Στο 35΄ο Χριστοφή με τακουνάκι βρήκε τον Μαργκάσα από αριστερά, ο Πορτογάλος έκανε τη συρτή σέντρα και ο Ντάρμπισαϊρ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-1. Ο Άγγλος επιθετικός φαίνεται να ήταν εκτεθειμένος και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.
 
Στο 45’ ο Κυπριανού ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νασιμέντο, ωστόσο η επαναληπτική προβολή της φάσης δείχνει ότι ο Κύπριος επιθετικός πάτησε την μπάλα και άρχισε την πτώση στο έδαφος προτού έρθει σε επαφή με τον αμυντικό της Ομόνοιας.
 
Στο 47’ απευθείας κόκκινη δέχθηκε ο Ευθυμίου για φάουλ στον Αγκάγιεφ. Ο αμυντικός της Αναγέννησης είχε παρατεταμένο το πόδι με τις τάπες των παπουτσιών, ενέργεια που κρίθηκε ως επικίνδυνη από το διαιτητή της αναμέτρησης που του έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα.
 
Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ομόνοια ισοφάρισε μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναστροφή ο Ντάρμπισαϊρ την έστειλε στα δίκτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2 για την Ομόνοια. Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Άγγλο στο παιχνίδι και τρίτο στο πρωτάθλημα.
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal