Θέλει Κουλιμπαλί η Ομόνοια (για το δύο στα δύο)

Η απόκτηση ποιοτικού κεντρικού αμυντικού που μπορεί να δώσει λύσεις και αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή είναι η προτεραιότητα του Νίκου Νταμπίζα για ενίσχυση της Ομόνοιας.
 
Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» έβαλε στο στόχαστρο τον Γάλλο, Γκάρι Κουλιμπαλί, ο οποίος ήταν Μπέβερεν Βελγίου καταγράφοντας 33 συμμετοχές.
 
Στο παρελθόν έπαιξε στις Μπαστιά, Ιστρ, Μονακό, Λαβάλ και Αζαξιό, ενώ τον Ιανουάριο του 2016 απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό.
Δεν αποχωρεί άλλος
Ο Ζίγκι Μπαντιμπαγκά θα είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο ρόστερ που τέθηκε εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. Παρά τη φημολογία που ξέσπασε και θέλει τον Φλορέσκου να είναι υπό αμφισβήτηση, ο Ρουμάνος, δύσκολα θα προκύψει αποδέσμευση ποδοσφαιριστή.
 
Να ζευγαρώσει τις νίκες
Η πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα περιλαμβάνει το ταξίδι στο «Τάσος Μάρκου». Η ομάδα του τριφυλλιού αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Δερύνειας (27/8 19:00) και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της.
 
Θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας διεκδικεί ο Σοϊλέδης αντί του Παντελιάδη. Παναγή κάτω από τα δοκάρια, Δημητρίου (δεξί μπακ), Όρσουλιτς-Νασιμέντο (κεντρικοί αμυντικοί) Μαργκάσα-Τουρέ (ανασταλτικοί μέσοι, Κλέιτον (επιτελικός μέσος), Αγκάγιεφ-Χριστοφή (εξτρέμ) και Ντάρμπισαϊρ (επιθετικός) είναι οι επικρατέστεροι για το αρχικό σχήμα του Τζον Κάρβερ. 
 
 

Δειτε Επισης

Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος