ʼσφαιρη ισοπαλία με διαιτητικό λάθος (pics, vid)

Στο στείρο 0-0 έμειναν Καρμιώτισσα και ΑΕΖ στον πρώτο αγώνα ανάμεσα σε νεοφώτιστες ομάδες για την τρέχουσα σεζόν, έτσι αμφότερες παραμένουν αήττητες μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Η ΑΕΖ έφθασε τους τέσσερις βαθμούς καθώς την πρώτη αγωνιστική κέρδισε τον Εθνικό, ενώ η Καρμιώτισσα πήρε δεύτερη διαδοχική ισοπαλία μετά από αυτήν με τον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 
 
 

 
 
Το παιχνίδι δεν κυνηγά δάφνες ποιότητας. Η μπάλα πηγαινοερχόταν, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα μπροστά από τις δύο εστίες.
 
Η ΑΕΖ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 14’, όταν η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι στο σουτ του Ντο Σάντος.
 
 
 
 

Την ίδια κατάληξη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο στο 52’, καθώς η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού και πέρασε έξω.

 
 


Οι δύο ομάδες σκόραραν από ένα τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Σωστή η απόφαση στο 58’ όταν ο Πάνγκαλος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για λογαριασμό της ΑΕΖ, όμως η απόφαση ήταν λάθος στο 76’ όταν ο Πόλιαντες σκόραρε για την Καρμιώτισσα. Τόσο ο σκόρερ όσο και ο παίκτης που έδωσε την πάσα ήταν καλυμμένοι. Η λανθασμένη υπόδειξη δόθηκε από τον βοηθό διαιτητή Γιώργο Σάββα.

 


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ: -
Κίτρινες: 
Βαττής, Αντάμοβιτς, Γουίλερ, Χριστοφή 
Συνθέσεις:
Καρμιώτισσα (Λ. Λουκά)
: Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Βαττής (80΄ Πόζογλου), Πάντος, Γουίλερ, Χριστοφή, Αντάμοβιτς )57΄ Μανογιάν), Σταύρου, Πόλιανετς, Κονέ 
ΑΕΖ (Ν. Μαρτίδης): Ταουντούλ, Σακελλαρίου, Τζιμοτζί, Αουρέλιο, Παχίπης (57΄ Πιτταράς), Κυριάκου, Πάγκαλος, Μαμμίδης, Ανδρέου (57΄ Σάσι), Ντο Σάντος (84΄ Κρασσάς), Οζίας 

 

Δειτε Επισης

Επί τάπητος τα περιστατικά βίας στο ποδόσφαιρο στη σύσκεψη στην ΚΟΠ
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα