Οι 500.000, το βέτο της συζύγου και η επιμονή του ιδιοκτήτη

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η Ομόνοια (διαβάστε ΕΔΩ) ο Λούκας Βύντρα βρίσκεται στην Κύπρο και εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας.
 
Τελευταία ομάδα του Ελλαδίτη κεντρικού αμυντικού ήταν η Χάποελ Τελ Αβίβ, που ακολούθησε τη διετία του στην Λεβάντε. Ο Βύντρα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως δεν βρήκε την πρόταση που θα τον ικανοποιούσε (οικονομικά και αγωνιστικά) και έτσι συμβιβάστηκε με το Ισραήλ.

Σύμφωνα με αναφορές στο διαδίκτυο, στους ισραηλινούς το περασμένο καλοκαίρι είχε προταθεί και ο Σωκράτης Φυτανίδης, όμως ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αμίρ Καμπίρι, επέμεινε στην περίπτωση του Βύντρα.

Δεν τα έβαλε κάτω ούτε όταν η γυναίκα του ποδοσφαιριστή έβαλε βέτο μετά την πρώτη πρόταση ύψους 250.000 για ένα χρόνο. Η συμφωνία έγινε διετής και το ποσό ξεπέρασε τις 500.000 με την υπόσχεση από τον Αμίρ Καμπίρι για να βρεθεί ένα καλό σχολείο για το γιο του ποδοσφαιριστή.

Ο Βύντρα δεν φάνηκε ποτέ ευχαριστημένος στο Ισραήλ. Το έψαξε για να φύγει από τον Δεκέμβριο, όμως κάποιες επαφές με ελληνικές ομάδες (π.χ. Ηρακλής) δεν καρποφόρησαν και παρέμεινε στην Χάποελ Τελ Αβίβ, όπου ήταν δανεικός σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Αυτή τη μεταγραφική περίοδο, όμως, ήρθε η ώρα της αποχώρησης. Το ενδιαφέρον της Ομόνοιας ήταν γνωστό εδώ και δύο μήνες, ενώ το όνομά του έπαιξε και για διάφορες ελληνικές ομάδες – το πρωί υπήρχαν έντονες πληροφορίες για τον Άρη.

Εν τέλει ο Βύντρα είναι ήδη στην Κύπρο και σύντομα θα φορέσει τα πράσινα της Ομόνοιας, εφόσον δεν προκύψει οτιδήποτε στη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων. 
 
Ο Βύντρα ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αλμωπό Αριδαίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανηλειακό. Το 2004 πήγε στον Παναθηναϊκό, όπου έπαιξε για εννέα χρόνια.
Ακολούθως πήγε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Λεβάντε για δυόμιση χρόνια, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στο Ισραήλ και την Χάποελ, με τη φανέλα της οποίας είχε 25 συμμετοχές στην χρονιά που ολοκληρώθηκε.
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου