Δημητρίου: «Δεν μπορείς να παρεμβαίνεις στο έργο αυτών που προσέλαβες»

Για την ισοπαλία με την Αναγέννηση, τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας αλλά και για την διαχείριση των μεταγραφών από τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου σε δηλώσεις του στο SuperSportFm.
 
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου:
 
Για την ισοπαλία στον αγώνα με την Αναγέννηση και τα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε ακόμα ένα παιχνίδι:
«Δεν έχει ικανοποιήσει ούτε το αποτέλεσμα, αλλά ούτε και η εμφάνιση. Σε καμία περίπτωση δεν αντανακλούσε στο εκτόπισμα της Ομόνοια και τους ψηλούς στόχους που έχει. Θέλαμε να κάνουμε το δύο στα δύο, δυστυχώς όμως, είχαμε τις πρώτες μας απώλειες. Αυτό που ενόχλησε περισσότερο ήταν η εμφάνιση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε στα ατομικά αλλά και στα ομαδικά λάθη που έφεραν τα γκολ της Αναγέννησης, αλλά και στην αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και παίζαμε με παίκτη περισσότερο. Η ανασταλτική λειτουργία παρουσίασε προβλήματα και θα πρέπει να διορθωθούν για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Στα θετικά ήταν η αντίδραση της ομάδα μετά το 2-0. Ήταν μια παρόμοια αντίδραση με αυτή του αγώνα με την Μπεϊτάρ. Αυτό το στοιχείο δείχνει κάτι το καλό».
 
Για το που αποδίδουν αυτές τις εμφανίσεις:
«Αν επιχειρήσουμε να διαχωρίσουμε το αγωνιστικό με το κομμάτι του προγραμματισμού, παρατηρούμε ότι υπάρχει αδυναμία, αλλά και προοπτική για να διορθωθεί η ομάδα ως σύνολο και ατομικά. Αυτό είναι και απαίτηση. Η επόμενη μέρα βρίσκει το δ.σ. να αξιολογεί την κατάσταση. Σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή θα γίνουν οι ενέργειες που πρέπει για να βελτιωθεί η ομάδα. Αυτό μπορείς να το κάνεις με μεταγραφές, είτε με δουλειά. Υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα στο κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού. Η ομάδα κρίνει ότι δεν χρειάζεται να γίνει περαιτέρω σχολιασμός».
 
Για την ανησυχία του κόσμου και την επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις:
«Το κομμάτι της ενίσχυσης το χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής μαζί με τον προπονητή. Αν θα βοηθήσουν οι κινήσεις, αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Όλοι βγάζουν συμπεράσματα. Ο κάθε παίκτης θα κριθεί στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Αν οι δυνατότητες κάποιου ποδοσφαιριστή είναι αυτές και δεν μπορεί να βελτιωθεί, αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου. Έχουμε κάνει τις μεταγραφές μας και μέσα από τη δουλειά θα γίνει προσπάθεια για να βελτιωθούν κάποια πράγματα. Θα δούμε που θα ενισχυθεί η ομάδα».
 
Αν θα ληφθεί απόφαση από τη διοίκηση για προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ:
«Υπάρχουν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι το μεταγραφικό πλάνο που έχει διαμορφωθεί από τους ανθρώπους που προσλήφθηκαν για να το κάνουν. Το δεύτερο είναι να αποφασίσει το συμβούλιο να διαφοροποιήσει το πλάνο. Δεν ξέρω αν θα μπει σε αυτή τη διαδικασία. Δεν θεωρούμε ότι το μοντέλο θα διαφοροποιηθεί 2-3 μέρες πριν το τέλος της μεταγραφική περιόδου. Δεν μπορείς να έρχεσαι και να παρεμβαίνεις στο έργο που δουλεύουν αυτοί που προσέλαβες. Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι επειδή φέραμε τεχνικό διευθυντή, δεν θα γίνουν λάθη στις μεταγραφές».
 
Για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού:
«Ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε ο τεχνικός διευθυντής δεν είχε ως προτεραιότητα να αποκτήσει ποδοσφαιριστή στις 15 Ιουλίου. Προτεραιότητα ήταν να αποκτήσει ποδοσφαιριστή και ας ερχόταν 31 Αυγούστου. Ο ίδιος πιστεύει ότι αυτές τις μέρες υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που άξιζε τον κόπο να περιμένει και αυτό επιχειρεί να κάνει. Αν θα γίνει θα το δείξει ο χρόνος».
 
Για τον Χριστοφή:
«Πέρασε από διαγωνιστικό έλεγχο και τα αποτελέσματα θα καταδείξουν ποιο είναι το πρόβλημα. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Νιώθει πολύ καλά σήμερα. Τα αποτελέσματα όμως θα δείξουν. Δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε για δύο χρόνια».
 
Για τον Ρουσιά:
«Στα μέσα της επόμενης βδομάδας θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ανδρέας Παναγιώτου θα προπονηθεί κανονικά από σήμερα».
 
Για την τιμητική του Ασίς:
«Η Γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ, το παιδικό εισιτήρια στο 1 ευρώ και για τα θεωρεία πολυτελείας στα ευρώ. Τα εισιτήρια διατίθενται από όλα τα γνωστά σημεία προπώλησης. Θα είναι μια σημαντική μέρα για την Ομόνοια και για τον Νούνο. Είναι σημαντικό να δει χιλιάδες κόσμου στο γήπεδο. Θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξει ο κόσμος την εκτίμηση του. Μπορεί να μην έχει κατακτήσει τίτλους με την Ομόνοια, πέραν ενός Σούπερ Καπ, όμως αγωνίστηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες, τις δυσκολότερες στην ιστορία της ομάδας και την  βοήθησε για να πετύχει τους στόχους της. Θα είναι ένας καλός τρόπος να του πούμε ευχαριστώ και είναι σημαντικό να δείξουμε ότι αναγνωρίζουμε τους ανθρώπους που προσφέρουν στο σωματείο».

Δειτε Επισης

Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου