Εμάνουελ: «Παράδειγμα ο ΑΠΟΕΛ» (pics)

Πανέτοιμος και αισιόδοξος είναι ο Απόλλωνας για τον αυριανό επαναληπτικό με την Γκρασχόπερ στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Πέδρο Εμάνουελ στην αποψινή (3/8) συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τις «ακρίδες». Αναλυτικά ο Αγκολέζος τεχνικός των κυπελλούχων τοποθετήθηκε για…
…τη σημασία του αγώνα: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό για μας. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα, τον περιμένουμε με ανυπομονησία. Έχουμε απέναντι μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ωστόσο έχουμε πίστη στην ομάδα μας, για να πετύχουμε τον στόχο μας. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι. Δεν παίζουμε στην φυσική μας έδρα, ωστόσο περιμένουμε τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο ΓΣΠ και να μας στηρίξει. Όλοι ενωμένοι και συγκεντρωμένοι να δώσουμε χαρά στους οπαδούς του Απόλλωνα».
…το αν πρόκειται να αλλάξει ενδεκάδα: «Μπορούμε να παίξουμε δύο συστήματα. Αύριο θα επιλέξουμε το ιδανικότερο. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος σκοράρει και εκτός έδρας. Πρέπει να έχουμε πίστη και υπομονή μέχρι το τέλος. Είδαμε τι έγινε με τον ΑΠΟΕΛ, στα τελευταία λεπτά μπήκαν τρία γκολ. Αυτό αποτελεί παράδειγμα για μας».
…το «γουρλίδικο» ΓΣΠ: «Νιώθουμε καλά στο ΓΣΠ. Έχουμε την τύχη σε αυτό το γήπεδο. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση με την βοήθεια των οπαδών μας».
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Άμπραχαμ Γκιέ Γκιέ δήλωσε: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Είμαστε έτοιμοι. Σκοράραμε ένα γκολ εκτός έδρας και αυτό μας δίνει ένα πλεονέκτημα».


  

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα