Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Ιδανικός συμπαίκτης ο Ρούνεϊ»

 Όταν ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς «μετακόμισε» στην Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πως θα μπορέσει να συνυπάρξει τόσο με τον Ζοσέ Μουρίνιο, όσο και με τους καινούριους του συμπαίκτες. Ωστόσο φαίνεται πως ο Σουηδός απολαμβάνει τις πρώτες του ημέρες στο Όλντ Τράφορντ και ανυμομονεί να κάνει επίσημο ντεμπούτο με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». 

Σε δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον έτερο σπουδαίο επιθετικό της ομάδας του Μάντσεστερ, Γουέιν Ρούνεϊ. 

«Έχω πει εδώ και πολλά χρόνια πως ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι ο ιδανικός συμπαίκτης για έναν επιθετικό. Δεν δουλεύει μόνο για τον εαυτό του, αλλά για ολόκληρη την ομάδα. Κάθε μεγάλος παίκτης μπορεί να δουλέψει με άλλους μεγάλους παίκτες. Βέβαια είναι θέμα προπονητή το τι θέλει να κάνει. Αλλά με αυτόν δεν μπορώ να δω προβλήματα, παρά μόνο επιτυχίες. Είμαι πολύ χαρούμενος να είμαι δίπλα με αυτούς τους συμπαίκτες». 
 
«Λίγοι μπορούν να πετύχουν όσα αυτός» 

Συνεχίζοντας να μιλάει για τον Άγγλο φορ εξήρε την πολυετή παρουσία του στο Όλντ Τράφορντ, τονίζοντας πως...«Είναι εδώ πέρα εδώ και πολλά χρόνια έχοντας πραγματοποιήσει μια σπουδαία καριέρα. Δεν είναι εύκολο να μείνεις για τόσα χρόνια σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Οι παίκτες πηγαίνουν και έρχονται, αλλά αυτός παραμένει ακόμα. Είναι σε τοπ επίπεδο κάθε χρόνο και πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για τους νεαρούς αθλητές, αφού έχει κάθε χρόνο σπουδαίες επιτυχίες. Είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να το πετύχουν κάτι τέτοιο και ο Ρούνεϊ είναι ένας από αυτούς. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα του και θα κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω να κερδίζει».
 
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr
 

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση