ΑΕΚ: Δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη η πρόκριση

Αντίστροφα ξεκίνησε να μετρά η AEK για το αυριανό (4/8) Ευρωπαϊκό της παιχνίδι έναντι στην «σκληροτράχηλη» Σπαρτάκ Μόσχας, με το υπέρ των Ρώσων σκορ 1-1 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιντιάκεθ, βρίσκεται αντίμετωπη με την Ρώσικη Σπαρτάκ Μόσχας, με πολλαπλάσιο προϋπολογισμό και συνεχή συμμετοχή στην Ευρώπη. Αναμφισβήτητα, η ομάδα της Λάρνακας, δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα και θα παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα έτσι ώστε να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.  

Ο αγώνας στην Μόσχα αποτελεί το έκτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για την ΑΕΚ φέτος, με την ομάδα της Λάρνακας να έχει συντελεστή τερμάτων 12-4. Αφενός δε, με ένα καλό αποτέλεσμα στη Ρωσία για πρόκριση, η ΑΕΚ θα γράψει τη δική της ιστορία.
 
Στην διάθεση του τεχνικού της ΑΕΚ, βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένων και των Ηλία Χαραλάμπους, Ακοράν και Λαμπάν. Έπειτα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας της Λάρνακας είναι αναγκασμένος να δώσει έμφαση στην επιθετική γραμμή της ομάδας αφού το ένα γκολ τουλάχιστον θεωρείται δεδομένο για ελπίδες πρόκρισης. Ωστόσο, η προσοχή του Ιμανόλ Ιντιάκεθ στρέφεται στον Τέτε που αποτελεί παίκτη κλειδί για την επιθετική γραμμή της ομάδας και απέδειξε ότι μπορεί να τρυπήσει την άμυνα του αντιπάλου. Δεν μπορούν να παραβλέπονται όμως και οι Τρισκόφσκι και Τομάς.
 
Παράλληλα, στο στρατόπεδο της αντίπαλης ομάδας των Ρώσων, επικρατεί το αίσθημα αισιοδοξίας για πρόκριση επί της ΑΕΚ. Ο προπονητής της ομάδας της Σπαρτάκ Μόσχας, Ντιμίτρι Αλένιτσεφ, δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο σχήμα με το προηγούμενο παιχνίδι. Σαφώς και η ομάδα των Ρώσων στο νησί μας, είχε να αντιμετωπίσει και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με τη ζέστη, ενώ στη Μόσχα στη παρούσα φάση η ψηλότερη θερμοκρασία είναι 24 βαθμοί και η πιο χαμηλή 12.   
 
 
 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα