ΠΑΟΚ - ʼγιαξ: Από την καυτή Τούμπα στα play offs

Οι «ασπρόμαυροι» της Μακεδονίας αντιμετωπίζουν το βράδυ της Τετάρτης (3/8) στις 21:30 τον «Αίαντα», έχοντας ως στόχο να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα που απέκτησαν μετά την ισοπαλία 1-1 στην Arena του Άμστερνταμ. Μεγάλος σύμμαχος για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο κόσμος που θα βρίσκεται στο στάδιο της Θεσσαλονίκης.
 
Οι οπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» εξαφάνισαν τα μαγικά χαρτάκια της αναμέτρησης και αναμένεται να δημιουργήσουν εξαιρετική ατμόσφαιρα, βοηθώντας τους «ασπρόμαυρους» να ολοκληρώσουν το… θαύμα απέναντι στους Ολλανδούς και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που θα σημάνει παράλληλα και την ευρωπαϊκή συμμετοχή σε ομίλους.
 
Ο Σέρβος κόουτς του ΠΑΟΚ κάνει τα σχέδια του για τη δεύτερη «μάχη» με τον Άγιαξ και όπως όλα δείχνουν θα εμπιστευτεί την ενδεκάδα που είχε ξεκινήσει στην Ολλανδία και συγκεκριμένα τους: Γλύκο, Λέοβατς, Τζαβέλλα, Κρέσπο, Μάτος, Τσίμιροτ, Σακχόφ, Χαρίση, Ροντρίγκες, Τζαλμά και Αθανασιάδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κάνιας, Τζιόλης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κουλούρης.
 
ΠΗΓΗ: onsports.gr

Δειτε Επισης

Η ΑΕΚ κατέδειξε στη ΔΕΑΒ ότι ο Αλμέιδα δέχθηκε επίθεση με τη λήξη του αγώνα
Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό
Τσιμίκας: Θα έρθουν καλύτερες μέρες
Οι οδηγίες της βρετανικής αστυνομίας προς τους οπαδούς την Άστον Βίλα
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα