Δεν παραιτήθηκε ο Γκιρτζίκης

Σε  αντίθεση με τους Βαγγέλη Μαζαράκη και Βαγγέλη Τοπολιάτη, ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν παραιτήθηκε από το προεδρείο της ΕΠΟ. "Θα κάνω αυτό που πρέπει, την ώρα που πρέπει και αφού εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα" ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μετά το διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (30/8).
 
Με άλλα λόγια, παραιτήθηκαν από το προεδρείο μόλις οι δύο από τους έξι κατηγορούμενους για το θέμα της κάρτας υγείας. Γκιρτζίκης, Καραμελίδης, Οικονομίδης και Προύντζος έμειναν στις θέσεις τους. Η σημαντική εξέλιξη αφορά στο θέμα της επιτροπής δεοντολογίας, η οποία επιστρέφει στην προηγούμενή της μορφή.
 
Αποφασίστηκε ότι μετά την αλλαγή των πειθαρχικών επιτροπών της Super League και της Football League από μονομελές όργανο σε τριμελές, δεν έχει ισχύ η αλλαγή που είχε γίνει την 1η Αυγούστου. Με άλλα λόγια, η επιτροπή δεοντολογίας επιστρέφει στην προηγούμενή της μορφή, κάτι που είχε ζητήσει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.
 
Απομένει πλέον η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, μέχρι την Παρακευή (1/9) για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 του μήνα.
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας
Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League
Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»
Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»
Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Καμπί μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής
Έμερι: Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί
Μυθικός Ελ Κααμπί: Πέρασε Ελ Αραμπί, έπιασε Ντέταρι και... συνεχίζει!
Ο 14χρονος γιος του Μαρσέλο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ