Ξεκίνησε ο χορός των αποχωρήσεων από την ΕΠΟ!

Oi πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνεδρίαση της EΠΟ οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Μετά από πρόσκληση της ΕΠΟ παρέστη στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος συνέστησε στους υπόδικους να παραιτηθούν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην γνωμοδότησή του ο Αλιβιζάτος σημείωσε: «Παραιτηθείτε, δεν μπορείτε πλέον να μείνετε στο αξίωμα σας. Θα κηρυχθεί όλο το Δ.Σ έκπτωτο». 
 
Θυμίζουμε ότι οι 6 υπόδικοι, που είναι κατηγορούμενοι για την «Κάρτα Υγείας» είναι οι Γιώργος Γκιρτζίκης (πρόεδρος ΕΠΟ), Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος) και Νίκος Προύντζος (μέλος).
 
Εκτός προεδρείου Τοπολιάτης, Μαζαράκης! 
Μετά τα λόγια του Αλιβιζάτου άνοιξε ο χορός των αποχωρήσεων στην ΕΠΟ, με τους Τοπολιάτη, Μαζαράκη να αποτελούν παρελθόν από μέλη του προεδρείου! Παραμένουν, βέβαια, μέλη του Δ.Σ από το οποίο θα πρέπει να παραιτηθούν τόσο αυτοί οι δύο, όσο και οι υπόλοιποι τέσσερις που παραπέπονται σε δίκη. 
 
Ο αναπληρωτής πρόεδρος, Βαγγέλης Τοπολιάτης, παραιτήθηκε και τη θέση του πήρε ο Μιχάλης Τζανόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), όπως παρελθόν αποτελεί και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), τον οποίο διαδέχθηκε ο Δαμιανός Γαβριηλίδης. 
 
Επίσης ορίστηκε Γ' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιάννης Παππάς, πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη θέση ήταν κενή από τον προηγούμενο Μάιο, όπου είχε παραιτηθεί ο Παναγιώτης Δημητρίου.
Το μεγάλο ενδιαφέρον, βέβαια, αφορά την στάση του Γιώργου Γκιρτζίκη και αν ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα αποφασίσει να αφήσει την καρέκλα του.  
 
ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Μπίσεσβαρ
Η viral φωτογραφία του Αντονί Μαρσιάλ ως συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με την εμφάνιση της ΑΕΚ
Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League
ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ