Μπεντόγια: «Να αποδώσω το καλύτερο ποδόσφαιρο» (vid)

Σε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Απόλλωνα, προέβηκε ο ποδοσφαιριστής των «γαλάζιων», Μιγκέλ Μπεντόγια, που αναδείχθηκε MVP στον αγώνα με τον Άρη. Ο Μπεντόγια αναφέρθηκε για την απώλεια βαθμών στο παιχνίδι με τον Άρη, για τον εαυτό του και για τις εντυπώσεις του από την Κύπρο αλλά και επίσης για τον τραυματισμό του Ντουντού.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιγκέλ Μπεντόγια:

Όσο αφορά τον αγώνα με τον Άρη: 
 
«Ευχαριστώ όλους όσους με επέλεξαν ως τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή στον αγώνα με τον Άρη. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας στον οποίο δυστυχώς απωλέσαμε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς. Γνωρίζω ότι πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε μας παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεν το πράξαμε. Αν όμως δημιουργούμε τόσες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι τότε θα τα καταφέρουμε, άρα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
 
Τι να περιμένει ο κόσμος του Απόλλωνα από τον ίδιο: 
 
«Γνωρίζω ότι μπορώ να αποδώσω πολύ περισσότερα, στην αρχή είναι λίγο πιο δύσκολο γιατί υπάρχει η αλλαγή της χώρας και της ομάδας. Όλα εδώ είναι φανταστικά, με τους συμποδοσφαιριστές μου, την ομάδα, την χώρα και τους οπαδούς μας. Θέλω ακόμη λίγο χρόνο για αποδώσω ακόμη καλύτερα στην συνέχεια. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήμουν στη Βουλγαρία, ήμουν χαρούμενος εκεί αλλά ήρθα εδώ για να αποδώσω το καλύτερο ποδόσφαιρο».
 
Οι εντυπώσεις από την Κύπρο: 
 
«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Αισθάνομαι λες και είμαι εδώ πολλά χρόνια. Αισθάνομαι όμορφα με τους ανθρώπους της ομάδας, με τον πρόεδρο, με τους συμποδοσφαιριστές μου, με τον κόσμο της πόλης, είμαι πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να παραμείνω εδώ για αρκετά χρόνια. Αλλά το σημαντικό είναι να αποδώσω καλό ποδόσφαιρο και να αποδείξουμε όλοι στον κόσμο ότι είμαστε ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, και εύχομαι να αποδώσω καλύτερα σύντομα επειδή είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».
 
Για το παιχνίδι με ΑΕΖ και τον τραυματισμό του Ντουντού: 
 
«Έχουμε δύο βδομάδες να προετοιμαστούμε για το επόμεο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς όπως και κάθε αγώνας. Όμως είμαστε συγκεντρωμένοι και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, είμαστε καλή ομάδα. Στο τελευταίο παιχνίδι, το χειρότερο ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουντού, που θα τον κρατήσει εκτός για αρκετό καιρό και αυτό είναι δύσκολο για εμάς γιατί είναι ένας καλός συμπαίκτης, ένας καλός ποδοσφαιριστής. Πρέπει να κερδίσουμε και γι' αυτόν».
 
Καταληχτικά για τον κόσμο ανέφερε: 
 
«Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, ωστόσο μας έλειψαν από τον τελευταίο αγώνα. Για εμάς είναι ο δωδέκατος ποδοσφαιριστής. Τους είδα στον Ευρωπαϊκό αγώνα πως τραγουδούν και πως υποστηρίζουν την ομάδα μας, και γι' αυτό είναι το νούμερο... 12. Ξέρω ότι θα είναι εκεί, μαζί τους είμαστε πιο δυνατοί όπως συνέβη και στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα».
 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική