ΑΠΟΕΛ: Οι πιθανότητες για Αΐλτον, ο νεαρός φορ και ο μέσος

Εκπνέει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (31/8) η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος και η τελευταία μέρα αναμένεται «καυτή» στον ΑΠΟΕΛ.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» εδώ και μέρες δηλώνουν ότι τα πάντα είναι πιθανά μέχρι και την τελευταία ώρα. Η επιστροφή του Αΐλτον Αλμέιδα «κολλά» στις επαφές του Βραζιλιάνου επιθετικό με την Αλ Χιλάλ για το ποσό αποζημίωσής του.
 
Οι πιθανότητες για να ντυθεί ξανά στα γαλαζοκίτρινα ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχουν μειωθεί αρκετά, όμως δεν έχουν εξαλειφθεί. Δεν αποκλείεται αν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα τις επόμενες ώρες να προκύψουν εξελίξεις στο θέμα του Αΐλτον.
 
Επειδή όμως οι διαθέσιμες ώρες για μεταγραφή λιγοστεύουν στον ΑΠΟΕΛ δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Επαφές έγιναν με νεαρό επιθετικό, ο οποίος ανήκει σε ομάδα προηγμένου πρωταθλήματος της Ευρώπης και για τον οποίο εξέφρασε πολύ καλή άποψη ο Τόμας Κρίστιανσεν.
 
Και αυτή η περίπτωση έχει δυσκολίες, καθώς ο ποδοσφαιριστής δίνει προτεραιότητα σε καλύτερα πρωταθλήματα από το κυπριακό.
 
Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο ΑΠΟΕΛ να κινηθεί για ενίσχυση μέσου εφόσον δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες απόκτησης επιθετικού, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και η πιθανότητα να μην προχωρήσου τελικά οι «γαλαζοκίτρινοι» σε
μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.
 
Άλλωστε δεν πρόκειται να γίνει ενίσχυση εάν δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία με ποδοσφαιριστή που θα κριθεί από την επιτροπή προγραμματισμού ως ποιοτική λύση που θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα. 
 
 

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα