Ακόμη βάζουν γκολ στο «Αμμόχωστος»!

Σε αναμέτρηση προετοιμασίας που σίγουρα ικανοποίησε όσους την παρακολούθησε, αλλά μάλλον προβλημάτισε τους τεχνικούς των δύο αντιπάλων αναφορικά με την ανασταλτική λειτουργία των ομάδων τους η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε 5-3 της ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος».
Το σκορ για τους «ερυθρολεύκους» άνοιξε ο Άντονιτς μόλις στο 5’ και στο 10’ ο Μαασί διαμόρφωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Ουέλινγκτον στο 25’, δέχτηκαν το 3-1 από τον Πεδρίτο στο 27’, απάντησαν με νέο πέναλτι του Ουέλινγκτον στο 35’, είδαν τον Μακρίεφ να διαμορφώνει το 4-2 από τα ένδεκα βήματα, αλλά πριν την ανάπαυλα ο Ουέλινγκτον με κεφαλιά μείωσε σε 4-3 συμπληρώνοντας χατ τρικ.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές και το μοναδικό τέρμα επετεύχθη από τον Γκράσι στο 78’.
NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Bεσελόβσκι, Τσαμπούρης, Άντονιτς, Γκράτσι, Τσίνα, Σκοπελίτης, Τσούργιουριτς, Αβελάιρας, Πεδρίτο, Μαασί, Μακρίεφ.
ΑΕΛ: Ρόμο, Λαφράνς, Σιέλης, Σοάρες, Ουέλινγκτον, Σόουζα, Αϊρόσα, Φιρμίνιο, Φορτούνα, Μέσκα, Μπουένο.
Κατά τη διάρκεια του Β' μέρους πέρασαν από μεριάς ΑΕΛ στο παιχνίδι οι Σαβανέ, Γεωργίου, Αγκουινάλδο, Νικολάου στη θέση των Λαφράνς, Ρόμο, Μπουένο, Λούκας Σόουζα.
  

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη