Η Ανόρθωση είπε «όχι». Η ΚΟΠ

Σε αντίθεση με την προ διετίας συναίνεσή της στο αντίστοιχο αίτημα, η διοίκηση της Ανόρθωσης εμφανίστηκε αυτή τη φορά αρνητική στη μετάθεση του ντέρμπι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.
Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας τους για τον (εντός έδρας) επαναληπτικό με την Κοπεγχάγη στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρωταθλητής ζήτησε την αλλαγή ημερομηνίας στην αναμέτρηση με την «Κυρία» που είναι ορισμένη για τις 20 Αυγούστου.
Ο σύλλογος της Αμμοχώστου, ωστόσο, απέρριψε το αίτημα των «γαλαζοκιτρίνων» και, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ δύσκολα θα υπαναχωρήσει από τη θέση του. Αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται να κατατεθεί κοινό αίτημα στην ΚΟΠ για μετακίνηση του αγώνα. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει εν τέλει αλλαγή ημερομηνίας, καθώς -βάσει του σχετικού άρθρου στην προκήρυξη του πρωταθλήματος- απόφαση για αναβολή αγώνα μπορεί να λάβει και μόνο του το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
Συγκεκριμένα το άρθρο 13.4 του παραρτήματος ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ αναφέρει: «Σε περίπτωση που ομάδα του Πρωταθλήματος Cyta θα αγωνιστεί στα Playoff των Πρωταθλημάτων της UEFA, ο αγώνας του Πρωταθλήματος Cyta που είναι στο μέσο των δύο αγώνων των Play-off θα μπορεί με κοινό αίτημα των δύο διαγωνιζομένων σωματείων να αναβληθεί και να διεξαχθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, σε ημερομηνία που θα αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή. Το ίδιο δικαίωμα (για αναβολή του αγώνα) θα έχει και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας».
  

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του