«Έλλειμμα σοβαρότητας και επαγγελματισμού»

Έλλειψη σοβαρότητας και επαγγελματισμού καταλογίζει στην Ομόνοια η Νέα Σαλαμίνα με αφορμή την ακύρωση στο παρά… πέντε του προγραμματισμένου για το ερχόμενο Σάββατο φιλικού μεταξύ των δύο ομάδων.
«Το Σωματείο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, ενημερώνει ότι το φιλικό με την ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας που ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο, έχει ακυρωθεί. Μετά λύπης μας κι ενώ το φιλικό ήταν προγραμματισμένο εδώ και δύο εβδομάδες, έχουμε μόλις χθες ενημερωθεί από την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας για την ακύρωση του συγκεκριμένου αγώνα.
Θεωρούμε ότι το τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην προετοιμασία της ομάδας και άξιζε τη δέουσα σοβαρότητα και επαγγελματική τήρηση της διαδικασίας από πλευράς της Ομόνοιας Λευκωσίας. Σεβόμενοι τις διαχρονικά καλές σχέσεις μεταξύ των σωματείων μας, θεωρούμε αχρείαστο να επεκταθούμε ή να επανέλθουμε επί του θέματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία κοινοποιείται και ο αντίπαλος που θα πάρει τη θέση της Ομόνοιας.
«Έχει ήδη διευθετηθεί νέος φιλικός αγώνας για το ερχόμενο Σάββατο, 13 Αυγούστου και ώρα 18:00 με την ομάδα της Καρμιώτισσας. Καλούμε όλους να παραβρεθούν στον αγώνα, μεταφέροντας τη στήριξη προς τους ποδοσφαιριστές μας για την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου, που ξεκινά το Σάββατο 20 Αυγούστου, ώρα 20:00, με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Στάδιο “Αμμόχωστος-Επιστροφή”».
  

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα