Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Arsenal Κύπρου

Με την Arsenal Soccer School Cyprus να επεκτείνεται από τη σεζόν 2016-2017 και σε δεύτερο χώρο στη Λευκωσία, με την ίδρυση της σχολής στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Grammar School στη Δευτέρα, ξεκινούν στις 5 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
 
Η επίσημη ακαδημία της Arsenal στο νησί μας διέπεται από το μότο «Play the Arsenal Way»TM, με τις κατευθυντήριες γραμμές της προπόνησης να έρχονται από το Λονδίνο. Τα παιδιά γεννημένα μεταξύ 2002 και 2012 -που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη φετινή σεζόν- θα μάθουν ποδόσφαιρο με τον τρόπο της Arsenal, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνεχής κίνηση, πολλές πάσες και την μπάλα κάτω. Ασφαλώς, για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας, οι προπονήσεις θα αφορούν πολύ περισσότερο τη διασκέδαση και λιγότερη την εκδίδαξη του αθλήματος.
 
Στις 5 Σεπτεμβρίου η δράση θα ξεκινήσει στις δύο σχολές, στο αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο και στο Grammar School στη Δευτερά. Η μεγάλη και πολυεπίπεδη συνεργασία μεταξύ Arsenal Κύπρου και Grammar School έχει φέρει μεταξύ άλλων και την ίδρυση της δεύτερης σχολής της ακαδημίας, ενώ η συνεργασία επεκτείνεται και σε ακαδημαϊκά θέματα και όχι μόνο.
 
Επικεφαλής της ακαδημίας είναι ο τεχνικός διευθυντής Άρα Πετροσιάν που θα έχει υπό την επίβλεψη του όλες τις διαδικασίες και στις δύο σχολές. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής θα έχει φέτος αυξημένες ευθύνες και στις μικρές ηλικίες, αφού στην Arsenal έχουν ρίξει πολύ βάρος στην ποδοσφαιρική εκπαίδευση των μικρότερων ποδοσφαιριστών.
 
Στην τεχνική ομάδα παραμένουν φέτος οι Νίκολας Κόστα και Κρίστοφερ Παπαδόπουλος, ενώ συνεχίζεται η διαδικασία προσλήψεων νέων προπονητών από την ακαδημία, με σκοπό να καλυφτούν οι αυξημένες απαιτήσεις.
 
Οι ομάδες της Arsenal θα συμμετέχουν και φέτος στα ιδιωτικά πρωταθλήματα της ΠΟΑΠ, ενώ πέραν από τις προπονήσεις και τους αγώνες, οι νεαροί θα έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν γνώσεις από ξένους επισκέπτες, από το Λονδίνο και την Ελλάδα. Ήδη, τον Σεπτέμβριο, έχει καθοριστεί η επίσκεψη του τεχνικού διευθυντή των διεθνών σχολών Arsenal, Κίερον Λιούις, που θα κάνει και ειδική εκπαίδευση στους προπονητές της ακαδημίας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 7000 8815 και στο επίσημο page της Arsenal Soccer School Cyprus στο Facebook.

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα