Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής

Yπό κατάληψη τελούν τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στη Μίκρα, από φιλάθλους του "Γηραιού" και την "Αυτόνομη Θύρα 10", υποστηρίζοντας ότι υπάρχει σχέδιο να μην κατεβούν οι "κυανόλευκοι" στο πρωτάθλημα της SuperLeague και η θέση τους να αναπληρωθεί από τα Τρίκαλα.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της "Αυτόνομης Θύρας 10":
"Σήμερα 9/8 αποφασίσαμε να καταλάβουμε τα γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στη Μίκρα για να προλάβουμε ένα ακόμα τρύπημα μια ακόμα κίνηση που οδηγεί στη διάλυση του συλλόγου από τον πρόεδρο απατεώνα που ετσιθελικά κατέχει τις μετοχές της ΠΑΕ.
 
Εδώ και μέρες σχεδιάζεται από ανθρώπους εντός και εκτός ΗΡΑΚΛΗ η μη συμμετοχή της ομάδας στην σουπερ – κλίκα και η αναπλήρωση της θέσης από την ομάδα των τρικάλων. Δυστυχώς όσο απίστευτο και να φαίνεται είναι 100% αληθινό αυτό που συμβαίνει γι αυτό καλούμε όλο τον κόσμο, παλαιμάχους, παράγοντες και γενικά όσους ενδιαφέρονται να έρθουν στα γραφεία της ΠΑΕ όπου θα λάβει χώρα γενική συνέλευση και ενημέρωση στις 19:30 το απόγευμα.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ!!!
 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΛΉΨΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ"
 
Μια κατάληψη που ηρθε σε ενα χρονικό σημείο Ο Ηρακλής έχει φτάσει σε οριακό σημείο και τα πράγματα αναμένεται να πάρουν την οριστική τους τροπή σήμερα.
 
Ο λόγος βέβαια έχει να κάνει για το ραντεβού του Σπύρου Παπαθανασάκη με τον Νίκο Καγιούλη στην Αθήνα όπου διαμένει ο Καναδός τους τελευταίους μήνες.
 
Η συνάντηση των δύο ανδρών αναβλήθηκε ουκ ολίγες φορές, αλλά το συγκεκριμένο γεγονός δε μπορεί να πάρει άλλη παράταση, καθώς η ομάδα έχει φτάσει σε οριακό σημείο για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
 
Αυτό που θέλει ο Νίκος Καγιούλης είναι να τρέξει ή αν θέλετε να αναλάβει την ΠΑΕ Ηρακλής από τον Σπύρο Παπαθανασάκη με έναν όρο κι αυτός δεν είναι άλλος από την απομάκρυνση του Καναδού από την «κυανόλευκη» εταιρία.
 
Σε διαφορετική περίπτωση, αν ο Παπαθανασάκης δε δώσει το «ΟΚ» στον Νίκο Καγιούλη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ελληνογερμανός μάνατζερ θα κουνήσει «μαντήλι» με την διάλυση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ να είναι πιο κοντά από ποτέ.
 
Πηγή: www.sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League
ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ
Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα-Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στη Super League
Ντέρμπι στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League
Με Γουίλιαν και Ολιβέιρα κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός