Τόση αγάπη μόνο στον Ράουφμαν

Το ποδοσφαιρικό αντίο του Νούνο Ασίς από τον κόσμο της Ομόνοιας ειπώθηκε όπως άξιζε σε αυτό τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή.
 
Καλοί ξένοι ποδοσφαιριστές στην Κύπρο ήρθαν και θα έρθουν πολλοί. Αρκετοί συνέδεσαν το όνομά τους με τεράστιες επιτυχίες κυπριακών ομάδων. Άλλοι πέτυχαν πολλά γκολ και άλλοι πανηγύρισαν τίτλους.
 
Το παράδοξο με τον Νούνο Ασίς είναι πως ούτε τίτλους πανηγύρισε (μόνο ένα Σούπερ Καπ), ενώ πέτυχε όλα κι όλα 23 τέρματα στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο «Ηλίας Πούλλος». Και τι μ’ αυτό; Η ποδοσφαιρική αξία, η προσφορά και η ηγετική μορφή του Νούνο Ασίς έφταναν και περίσσευαν για να τον βάλουν μια και καλή στις καρδιές των φίλων της ομάδας.
«Πέρασα 4 φανταστικά χρόνια χάρη σε σας. Ξέρω πως κατέκτησα μόνο ένα Σούπερ Καπ στην Κύπρο, όμως κέρδισα κάτι πολύ πιο σημαντικό, την αγάπη σας. Ο σεβασμός σας είναι πιο σημαντικός από οποιοδήποτε τίτλο», δήλωσε συγκινημένος ο Ασίς.
 
Δεν είπε πολλά λόγια, άλλωστε ποτέ δεν ήταν επικοινωνιακός και λάτρης των Μέσων Ενημέρωσης. Το βράδυ της Τετάρτης (31/8) στο ΓΣΠ επιβεβαίωσε γι’ άλλη μια φορά γιατί αγωνιζόταν σε ψηλό επίπεδο μέχρι τα 39 του χρόνια.
 
Σιγά που θ’ άντεχε ο Ασίς να παίξει μόνο 21’, όπως είχε προγραμματιστεί. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έτρεξε ξανά στο γήπεδο και διασκέδασε το ποδόσφαιρο. Αυτό έκανε τόσα χρόνια. Διασκέδαζε το ποδόσφαιρο. Παραφέρθηκε αρκετές φορές στους αγωνιστικούς χώρους στο διάστημα παραμονής του στην Κύπρο. Και γι’ αυτό υπάρχει εξήγηση. Γιατί δεν του αρέσει να χάνει. Είναι γεννημένος νικητής. Ηγέτης, όπως ήταν στα αποδυτήρια της Ομόνοιας.
Ο Νούνο Ασίς αποχωρεί από την Κύπρο έχοντας κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό. Την αναγνώριση και το σεβασμό που κέρδισαν πολύ λίγοι ξένοι της Ομόνοιας. Τόση αγάπη έχει να εισπράξει ξένος παίκτης της Ομόνοιας από την εποχή του μεγάλου Ράινερ Ράουφμαν. 

Δειτε Επισης

Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα