ʼνεργοι διαθέσιμοι για τις κυπριακές ομάδες

Δύο ημέρες απομένουν για τις μεταγραφικές διεργασίες των ομάδων, όσων δηλαδή έχουν το δικαίωμα για εγγραφή άνεργων ποδοσφαιριστών μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.
 
Υπό το καθεστώς του άνεργου κυκλοφορούν οι γνωστοί στο κυπριακό κοινό από το πέρασμά τους από τον ΑΠΟΕΛ, Ραφίκ Τζιμπούρ και Φερνάντο Καβενάγκι. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Αθηνών εδώ και δύο μήνες, ενώ ο δεύτερος ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό μετά την αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη σεζόν – υπήρξε φημολογία για ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων.

Ελεύθεροι ποδοσφαιριστές με προϋπηρεσία στο κυπριακό πρωτάθλημα στο παρελθόν είναι, επίσης, οι Ράζακ Νούχου (Ανόρθωση, αμυντικός), Ρούι Μιγκέλ (ΑΕΛ, μέσος), Γκία Γκριγκαλάβα (Πάφος, αμυντικός), Ντιέγκο Μπαρσέλος (ΑΕΛ, επιθετικός).

Από εκεί και πέρα, από την ελληνική αγορά ελεύθεροι είναι οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης (επιθετικός), Λάζαρος Λάμπρου (επιθετικός), Λεωνίδας Καμπάνταης (επιθετικός) Γιάννης Στάθης (δεξιός μπακ), Γιώργος Μπάντης (τερματοφύλακας), Νίκος Σπυρόπουλος (αριστερός μπακ), Κωνσταντίνος Ρουγκάλας (αμυντικός).

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και καλές περιπτώσεις από την ξένη αγορά, ενώ εδώ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην λίστα με ξένους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό.
 

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα