«Στόχος η συνεχής βελτίωση»

Η (μη αξιοποιηθείσα) δυνατότητα της Καρμιώτισσας να φτάσει στο 1-1 και να δώσει άλλη εικόνα (κι ενδεχομένως έκβαση) στον αγώνα στο ΓΣΖ ήταν ο κοινός τόπος στις δηλώσεις του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και του Λιάσου Λουκά στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-0 της ΑΕΚ επί των νεοφώτιστών. Αναλυτικά:
Ιμανόλ Ιδιακέθ: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, κάναμε μια καλή αρχή και πήραμε τους πρώτους μας βαθμούς. Ήταν ένα καλό ξεκίνημα. Προηγηθήκαμε νωρίς με 1-0, φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα. Η Καρμιώτισσα είναι μια πολύ καλή ομάδα, κατάφερε να ισοζυγίσει και όντως θα μπορούσε να ισοφαρίσει με εκείνη την πολύ καλή ευκαιρία που είχε. Η ομάδα μου βγήκε μπροστά, είχε καλό ρυθμό, πίεσε και, όταν έγινε το 2-0 και κυρίως το 3-0, όλα τέλειωσαν. Είναι μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε καλά στοιχεία. Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη και την προσπάθεια των παικτών. Συνεχίζουμε τη δουλειά και στόχος είναι η συνεχής βελτίωση και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».
Λιάσος Λουκά: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της, είναι μια πολύ καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί. Ξεκίνησε καλύτερα, είχε την υπεροχή και δίκαια προηγήθηκε. Όμως προς το τέλος του ημιχρόνου βγήκαμε με αξιώσεις μπροστά, ισορροπήσαμε και στην επανάληψη είχαμε ένα καλό ξεκίνημα. Βρήκαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνουμε το 1-1. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 90 λεπτά, σε ένα χρονικό σημείο, όπου η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη, έγινε το 2-0 και λίγο αργότερα το 3-0 και όλα τελείωσαν. Παρόλα αυτά, είμαι ευχαριστημένος, αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο, είχαμε ρυθμό. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».
  

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα