«Κυρίας» ανάσταση σ’ ένα δίλεπτο

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ανόρθωση που επικράτησε με 2-1 του Άρη στο Τσίρειο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου που κέρδισε εκτός έδρας την «ελαφρά ταξιαρχία» για πρώτη φορά ύστερα από έξι χρόνια, αν και βρέθηκε να χάνει 1-0 με τέρμα του Αντωνίου από το 5’ κατάφερε ν’ ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα σ’ ένα δίλεπτο «φωτιά». Ο αγώνας είχε δύο όψεις με τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρει νωρίς και να δημιουργεί προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ, όμως στην επανάληψη η Ανόρθωση ανέβασε πολύ την απόδοσή της πίεσε ασφυκτικά τη λεμεσιανή ομάδα και πήρε δίκαια το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. 
Στο 70΄η «Κυρία» κέρδισε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Καρλίτος από τον Ικάντε. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Κολούνγκα, ο οποίος με τεράστια ψυχραιμία πλάσαρε χλιαρά την μπάλα στην αριστερή πλευρά του Γκοτ, ο οποίος κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση και ισοφάρισε σε 1-1.
Ένα λεπτό αργότερα η Ανόρθωση έφερε τα πάνω κάτω με δημιουργό και πάλι τον Καρλίτος, ο οποίος «χόρεψε» την άμυνα του Άρη και την κατάλληλη στιγμή «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Καμπρέρα (είχε αντικαταστήσει λίγο νωρίτερα τον
Γκονσάλβες) που έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-2.
Στους τέσσερις βαθμούς έφτασε η Ανόρθωση (έχει παιχνίδι λιγότερο), ενώ ο Άρης που δέχθηκε την πρώτη του ήττα έμεινε στους δύο. 
 
Συνθέσεις
ΑΡΗΣ: Γκοτ, Ευσταθίου, Παντίδος, Παχίπης, Νάνο, Σκούρτης (55΄ Μουκάνζα), Μαραγκουδάκης, Μενέντες, Θεοφίλου, Αντωνίου (62΄ Γιούσεφ), Ικάντε
 
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Καρλίτος, Ράγιος (88΄ Ρίος), Καλντερόν, Βίκτορ, Αγκιλάρ, Οικονομίδης, Κολούνγκα, Σάντος, Γκονσάλβες (59΄ Καμπρέρα)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τράττου Λεόντιος (Καλησπέρας Νίκος - Μιχαηλίδης Ανδρέας), 4ος Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης, Παρ.: Δημητρίου Ανδρέας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαραγκουδάκης, Ευσταθίου, Αντωνίου, Ικάντε / Ράγιος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
 
 
 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα