Τελικά ο Ντε Καμάργκο δεν είναι Πιατκόφσκι και υπάρχει Λάγο στον ΑΠΟΕΛ

Η μηδενιστική κριτική και η αποθέωση ποδοσφαιριστών χωρίς να υπάρχει μεγάλο δείγμα γραφής ήταν και παραμένει κακή συνήθεια του φίλαθλου και δημοσιογραφικού κόσμου στην Κύπρο. 
 
Και τι δεν άκουσε ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την επιλογή της να φέρει τον Βέλγο επιθετικό στον «Αρχάγγελο» μετά τις χαμένες ευκαιρίες του ποδοσφαιριστή στα παιχνίδια με Ρόσενμποργκ και Κοπεγχάγη. 
Ανίκανο να τελειώσει φάσεις, βαρύ, «τελειωμένο», μέχρι και νέο… Πιατκόφσκι χαρακτήρισαν πολλοί τον Ντε Καμάργκο. 
 
Ο Βέλγος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 80’ της αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα και κατάφερε μέσα σε δέκα λεπτά να πετύχει ένα πολύ όμορφο τέρμα. Οι τοποθετήσεις του στην αντίπαλη περιοχή είναι πολύ καλές και αυτό το απέδειξε σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε. Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την «γαλαζοκίτρινη» φανέλα, ενώ πιστώνεται και την εξαιρετική ασίστ στον Εφραίμ στη φάση του τέταρτου γκολ. 
 
Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ έκανε και ο Λάγο. Ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όπου ήταν σχεδόν αλάνθαστος. Η έλλειψη παιχνιδιών, όπως είναι λογικό, δεν του επιτρέπει ακόμη να έχει μεγάλη συμμετοχή στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, όμως ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έδειξε ότι η πολύχρονη παρουσία του στα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν ήταν τυχαία. 
 
Όσον αφορά τον Φακούντο Μπερτόλιο, η παρουσία του Αργεντινού στο γήπεδο δίνει τεράστια ώθηση στον ΑΠΟΕΛ στο επιθετικό κομμάτι. Το τελευταίο χρονικά απόκτημα του ΑΠΟΕΛ έχει στοιχεία (τεχνική, ταχύτητα, διορατικότητα και κάθετη πάσα) που δεν έχουν οι υπόλοιποι μέσοι του ΑΠΟΕΛ. Είναι θέμα χρόνου να πάρει φανέλα βασικού. 
 
Ο ΑΠΟΕΛ και ποιότητα διαθέτει και βάθος διαθέτει για να πετύχει τον σκοπό της διατήρησης των κεκτημένων στην Κύπρο και να διεκδικήσει πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.  Όμως, ο Ντε Καμάργκο δεν έγινε ξαφνικά ο καλύτερος επιθετικός που υπάρχει στην Κύπρο, ούτε ο Λάγο ο παίκτης που ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει εδώ και χρόνια μετά την αποχώρηση του Μποαβεντούρα. Όπως φυσικά δεν ήταν «σκάρτες» μεταγραφές πριν την έναρξη της χθεσινής (10/9) αναμέτρησης με τη Σαλαμίνα. 
 
Y.Γ. Η βελτίωση του Πιέρου Σωτηρίου χρόνο με τον χρόνο ή μάλλον από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι τεράστια και το μόνο σίγουρο είναι πως ο οποιοσδήποτε επιθετικός υπάρχει ή θα έρθει στο μέλλον στον ΑΠΟΕΛ θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συνέπεια για να του πάρει τη φανέλα βασικού.

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα