«Ασέβεια Κάρβερ προς την διοίκηση. Αρνήθηκε επιδεικτικά να χαιρετίσει τον Χρ. Χριστοδούλου»

Λάδι στη φωτιά έχει ρίξει η κίνηση του τεχνικού της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ να μην δώσει το χέρι του για χειραψία στον υπεύθυνο επικοινωνίας των «πρασίνων» Χριστόδουλο Χριστοδούλου. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η οπαδική ιστοσελίδα omonoia24.com, η οποία επικαλείται μαρτυρία ατόμου που ήταν παρών ο Άγγλος προπονητής γύρισε την πλάτη στον κ. Χριστοδούλου. Αιτία της αντιπαράθεσης είναι η δηλώσεις που έκανε ο κ. Χριστοδούλου μετά το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση, στις οποίες τόνισε ότι η υπομονή των ανθρώπων της διοίκησης άρχισε να εξαντλείται. 
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα
Σε σοβαρό παράπτωμα υπέπεσε ο προπονητής ομάδας μας χθες το απόγευμα στο ΓΣΠ πριν την έναρξη του αγώνα.
 
Σας μεταφέρουμε τι έγινε από μαρτυρία ατόμου που ήταν παρόν, οπόταν τα όσα γράφουμε δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
 
Ο Κάρβερ καθόταν στο πάγκο του προπονητή κατά την διάρκεια που ομάδα έκανε ζέσταμα. Όταν τον πλησίασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας Χριστόδουλος Χριστοδούλου και του έτεινε το χέρι για χειραψία ο προπονητής του ένεψε αρνητικά λέγοντας “No, no no” και γύρισε από την άλλη.
 
Αυτό το περιστατικό έγινε ενώπιον των φωτογράφων, προσωπικού της ομάδας μας, στελεχών του ΓΣΠ αλλά το το χειρότερο  από όλα έγινε δημόσια.
 
Ο Κάρβερ και ο Νταμπίζας είναι “αγκρισμένοι” με τον Χριστοδούλου μετά τις δηλώσεις του τελευταίου στον αγώνα με την Αναγέννηση. Τότε ο Χριστοδούλου είχε δηλώσει σε έντονο ύφος ότι “Είμαστε κάκιστοι και με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά”
 
Μάλιστα μετά από αυτές τις δηλώσεις ο Κάρβερ είχε πει σε μέλη της εφορίας ότι δεν θέλει να ξαναδεί τον Χριστοδούλου στον Ηλίας Πούλλος!
 
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου σήμερα το πρωί και του θέσαμε υπόψη του τις πληροφορίες και ότι θα κάναμε το δημοσίευμα. Ο ίδιος μας είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει οτιδήποτε διότι κρίνει ότι αυτό δεν
είναι προς όφελος του σωματείου σε αυτό το στάδιο. Σε επίμονες ερωτήσεις μας να διαψεύσει αν έγινε το περιστατικό ή να το επιβεβαιώσει δεν απάντησε…Μας είπε θα μιλήσει πρώτα στο διοικητικό συμβούλιο.
 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα