Χριστοδούλου: «Δεν κερδίσαμε αλλά ο κόσμος τραγουδούσε»

Στην ατυχία της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου, που δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά παρ’ όλα αυτά παραμένει ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Επίσης, τονίζει μεταξύ άλλων ότι αν και η ομάδα του δεν κέρδισε ο κόσμος στάθηκε στο πλάι τους στο τέλος του αγώνα και τους χειροκροτούσε.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ, Πάμπου Χριστοδούλου:
 
«Ήταν ένα παιχνίδι που το περιμέναμε όπως ακριβώς εξελίχθηκε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξέραμε πως ο Εθνικός θα αμυνόταν και θα έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Είχαμε 15 τελικές προσπάθειες, 7 στον στόχο και κάποιες όπου με δόση ατυχίας δεν σκοράραμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κινδυνέψαμε καθόλου και αυτό λέει πολλά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί έχουν δώσει πολλές δυνάμεις. Έχουν αρχίσει να παίζουν ένα ποδόσφαιρο που με ευχαριστεί. Εκεί μπροστά με περισσότερο πάθος, αποφασιστικότητα και ετοιμότητα νομίζω ο παράγοντας τύχη θα μας χαμογελούσε. Βρήκαμε τρανταχτές ευκαιρίες και ο τερματοφύλακας τους ήταν σε πολύ καλή μέρα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και σίγουρα θα χαθούν πάρα πολλοί βαθμοί ενώ ίσως να κερδίσουμε βαθμούς σε παιχνίδια που δεν θα είμαστε καλύτεροι απ' τον αντίπαλο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι η ΑΕΛ δεν κέρδισε ένα παιχνίδι στην έδρα της και ο κόσμος στο τέλος χειροκρότησε. Άρχισε η ομάδα να ευχαριστεί τον κόσμο και ο κόσμος είναι κοντά. Φεύγουμε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε πολύ τους βαθμούς αλλά η ζωή συνεχίζεται».
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Εθνικού Άχνας, Ντανίλο Ντόντσιτς:
 
«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο και σε λίγες βδομάδες έδειξαν μεγάλες προοπτικές. Είμαι χαρούμενος με τον βαθμό. Ήρθαμε με προφανή τακτική να αμυνθούμε και να απειλήσουμε στην αντεπίθεση. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο πρώτο μέρος, στο οποίο δεν έκανε ευκαιρία η ΑΕΛ. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν περισσότερο. Σε τέτοια παιχνίδια χωρίς τύχη πας σπίτι χωρίς βαθμό, όμως με λίγη τύχη μπορείς να πάρεις βαθμό. Μετά την ήττα στην πρώτη αγωνιστική, ο βαθμός και η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου θα μας δώσει ώθηση. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».
 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα