Το απίστευτο ρεκόρ του Λουίς Σουάρες!

Έχει την ατυχία να πέσει σε μία εποχή απόλυτου διπολισμού ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι. Κι αν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, τουλάχιστον την περασμένη σεζόν, λέγεται Λουίς Σουάρες;
 
Το βράδυ του Σαββάτου, ο Ουρουγουανός επιθετικός συμπλήρωσε 100 επίσημα παιχνίδια με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, όχι όμως με τον τρόπο που θα ήθελε. Μπήκε ως αλλαγή στην εντός έδρας ήττα σοκ από την Αλαβές, μένοντας σιωπηλός και μακριά από το γκολ. Αυτό όμως δεν μειώνει σε τίποτα, όσα εξωγήινα έχει κάνει στις προηγούμενες 99 εμφανίσεις του με τους «μπλαουγκράνα». 
 
Ήταν μόλις η 12ή ήττα της Μπαρτσελόνα με τον Λουίς Σουάρες στο γήπεδο, με τον οποίο οι Καταλανοί έχουν κερδίσει ακριβώς το 80% των παιχνιδιών τους. Σε αυτά τα 100 παιχνίδια, ο Ουρουγουανός έχει σκοράρει (κρατηθείτε) 88 φορές και έχει δώσει την τελική πάσα 43 φορές, έχοντας άμεση συμμετοχή σε 131 γκολ, νούμερο εξωπραγματικό από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς.
 
Μόνο πέρυσι ο αθεόφοβος σκόραρε 59 φορές στην σεζόν, πολύ περισσότερο τόσο από τον Κριστιάνο και τον Μέσι, κι όμως το όνομα του δεν παίζει πουθενά σε ότι αφορά τα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα. Θέμα μάρκετινγκ; Χαρακτήρα; Πάντως ο Λουίς Σουάρες εισπράττει σε αναγνώριση πολύ λιγότερα από αυτά που προσφέρει στο γήπεδο.
 
Η προσαρμογή του Λουίς Σουάρες στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα ήταν απίστευτα γρήγορη με τον Ουρουγουανό να είναι πολύ πιο επιδραστικός στα πρώτα του 100 παιχνίδια, από ότι ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο αντίστοιχο νούμερο με την Ρεάλ Μαδρίτης ή ο Λιονέλ Μέσι στους Καταλανούς, κάτι που φαίνεται κι από τους αριθμούς. 
 
ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάρνσλεϊ 7-0: Με... περίπατο στους «16» του League Cup
Πρεμιέρα με γκολ και θέαμα στο Champions League
Φωνάζουν οι σταρ του ποδοσφαίρου-Απειλούν με απεργία λόγω επιπλέον παιγνιδιών
Έφθασε η ώρα του Champions League της νέας σεζόν