«Πώς γίνεται όλες οι ομάδες να έχουν πρόβλημα με τον Γιαννιώτα

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Σαλαμίνας και ΑΠΟΕΛ μετά τις κατηγορίες των «ερυθρολεύκων» για άσεμνες χειρονομίες του Γιάννη Γιαννιώτα προς τους οπαδούς της ομάδας.  
 
Ο ΑΠΟΕΛ δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου, Νεκτάριου Πετεβίνου αντίστρεψε τα πυρά τονίζοντας πως δεν έχει περιέλθει στην αντίληψη κανενός χειρονομία του Γιαννιώτα προς την κερκίδα της Σαλαμίνας, ενώ αντίθετα όλοι ήταν μάρτυρες όταν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης και άλλα μέλη της διοίκησης δέχθηκαν αντικείμενα και όχι μόνο από τους οπαδούς της Σαλαμίνας. 
 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Sport FM ο Νεκτάριος Πετεβίνος κάλεσε τη διοίκηση της Σαλαμίνας να πει πως συμπεριφέρεται ο ΑΠΟΕΛ στους φιλοξενούμενους του και τι φιλοξενία είχαν οι ίδιοι στο «Αμμόχωστος». 
«Δεν γνωρίζω αν έγινε κάποια άλλη καταγγελία πέραν από την υποτιθέμενη καταγγελία που έγινε. Όταν κάποιος κατηγορεί και μάλιστα δημοσία ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι ενεργό μέλος της πρωταθλήτριας Κύπρου και της Εθνικής Ελλάδας, τότε είναι σε αυτόν που πρέπει να απευθυνθούμε για το τι εννοεί με αυτά που λέει. 
 
«Είναι δυστύχημα που μια ομάδα προχωρεί σε καταγγελία για το τι λέει ο ένας και ο άλλος. Κανένας δεν ήρθε από τη Νέα Σαλαμίνα να στοιχειοθετήσει και να μας πει τι έγινε. Υπόλογος πρέπει να είναι αυτός που κατηγορεί. Δεν ξέρω που το είδαν και τι συμβαίνει. Η συγκεκριμένη πολιτική μας ενοχλεί, όπως και η λέξη συμπεριφορά. Γίναμε μάρτυρες διαφόρων συμβάντων στο παιχνίδι. Θα ήθελα να μας πει η Νέα Σαλαμίνα πως συμπεριφερόμαστε εμείς στους φιλοξενούμενους μας και ποια συμπεριφορά είχαμε εμείς. Ο λόγος τώρα είναι στη Νέα Σαλαμίνα, αυτοί να μας πουν για αυτά που λένε».
 
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τη δίκαια νίκη που πέτυχε και επεσήμανε πως τα παράπονα τους εστιάζονται στη συμπεριφορά του Γιαννιώτα. 
 
«Σεβόμαστε πως αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και στην Εθνική Ελλάδος, αλλά πως είναι δυνατόν όλες οι ομάδες να έχουν πρόβλημα μαζί του; Είναι προκλητικός απέναντι σε όλες σχεδόν τις ομάδες όποτε αγωνίζεται και δεν είμαστε οι μόνοι που κάναμε παράπονα. Ας θυμηθούμε και τη μη τήρηση του fair play από τον ίδιο παίκτη στον περσινό μας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ», είπε μεταξύ άλλων.
 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα