Το… καλό «ΚΚΚ» της «Κυρίας»

Καλό, Κολούνγκα και Καμπρέρα οδήγησαν την Ανόρθωση στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και «μεταμόρφωσαν» επιθετικά την ομάδα της Αμμοχώστου
 
Από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας και τα πρώτα φιλικά είχε διαφανεί τεράστιο επιθετικό πρόβλημα στην Ανόρθωση.
 
Η αποχώρηση των Ντλοβού και Μακρή είχε αφήσει ορφανές τις θέσεις της επίθεσης με τον Ίσμα Γκονσάλβες μοναδικό επιθετικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ.
 
Ακολούθησαν οι μεταγραφές των Καλό, Κολούνγκα και Καμπρέρα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν ο κορυφαίος της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με τον Άρη και απέδειξε γιατί δαπανήθηκαν για πάρτι του πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ το φετινό καλοκαίρι.
 
Αρχικά ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε ένα ποσό πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Δόξα και ακολούθως η Ανόρθωση, που είχε επιδείξει ενδιαφέρον και τον περασμένο Γενάρη, έβγαλε από το ταμείο της 100 χιλιάδες ευρώ για να τον πάρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Κολούνγκα και Καμπρέρα επιβεβαίωσαν με το «καλημέρα» το καλό βιογραφικό που τους συνοδεύει, σκόραραν στο ντεμπούτο τους στο πρωτάθλημα και δείχνουν ικανοί να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Το διπλό επί του Άρη- πρώτο μετά από έξι χρόνια- και η καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου τόνωσε την ψυχολογία όλων στο «στρατόπεδο» της Ανόρθωσης και έδωσε ώθηση ενόψει της συνέχειας. Η «Κυρία» χρειάζεται δουλειά και βελτίωση τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά και δεν μετατράπηκε σε υπερομάδα από τη μία μέρα στην άλλη.
 
Το παρελθόν δίδαξε ότι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός στις επιτυχίες και η απαξίωση στις αποτυχίες μόνο αρνητικά αποτελέσματα εγκυμονεί και ως εκ τούτου επιβάλλεται η ομάδα της Αμμοχώστου να κτίσει πάνω στις βάσεις που έθεσε στο Τσίρειο για να βελτιώσει τις αδυναμίες της και να μεγαλώσει χρονικά τα καλά διαστήματά της κατά τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου.
 
Η συμπαράσταση του κόσμου της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με τον Άρη ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για την «Κυρία». Οι φίλοι της ομάδας δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να υποστηρίζουν τους ποδοσφαιριστές ακόμα και όταν η Ανόρθωση ήταν πίσω στο σκορ.
 
Η δήλωση του Καλό ότι δεν θα κέρδιζαν αν δεν είχαν στο πλευρό τους τον κόσμο δεν είναι υπερβολή. Το χειροκρότημα στον Χρίστο Πουλλαΐδη (πάει καιρός να υποδεχθούν οι φίλοι της Ανόρθωσης τον πρόεδρο της ομάδας με τέτοιο τρόπο) πριν την έναρξη της αναμέτρησης καταγράφεται ως άλλη μια ένδειξη συμπόρευσης και ομαδικής προσπάθειας για επιτυχημένη σεζόν. 
 
 

Δειτε Επισης

Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα