Μπαλοτέλι: «Σε δύο-τρία χρόνια θα παλέψω για τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του και η Νις νίκησε με 3-2 την Μαρσέιγ, για την 4η αγωνιστική της Ligue 1, με τον Ιταλό επιθετικό να υποστηρίζει ότι σε δύο-τρία χρόνια θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τη Χρυσή Μπάλα.
Παράλληλα, χαρακτήρισε ως χειρότερη απόφαση της ζωής του αυτή να πάει στη Λίβερπουλ - κάτι που έχει υποστηρίξει και στο παρελθόν - ενώ υπογράμμισε τις διαφορές από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.
«Δεν νομίζω ότι είναι αργά, πρώτα πρέπει να καθιερωθώ και να προπονηθώ καλά. Μέσα σε δύο ή τρία χρόνια θα μπορώ να παλέψω για η Χρυσή Μπάλα. Η μεταγραφή μου στη Λίβερπουλ ήταν η χειρότερη απόφαση της ζωής μου.
Εκτός των οπαδών οι οποίοι είναι φανταστικοί και μερικών παικτών με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση, σε επίπεδο συλλόγου δεν αισθάνθηκα καλά. Είχα δύο προπονητές, τον Ρότζερς και τον Κλοπ. Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που τους γνώρισα οι μέθοδοί τους και οι προσωπικότητές τους δεν μου προκάλεσαν εντύπωση, δεν ένιωσα καλά εκεί.
Είμαι πολύ διαφορετικός από τον Ζλάταν, για παράδειγμα. Μπορείς να τον πετάξεις στα λιοντάρια και να είναι ήρεμος, το ίδιο κι όταν περιβάλλεται από καλούς ανθρώπους. Έτσι είναι αυτός. Εγώ είμαι διαφορετικός, γιατί χρειάζομαι να περιβάλλομαι από ανθρώπους που μου μεταδίδουν καλά πράγματα», υποστήριξε ο Μάριο Μπαλοτέλι.
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάρνσλεϊ 7-0: Με... περίπατο στους «16» του League Cup
Πρεμιέρα με γκολ και θέαμα στο Champions League
Φωνάζουν οι σταρ του ποδοσφαίρου-Απειλούν με απεργία λόγω επιπλέον παιγνιδιών
Έφθασε η ώρα του Champions League της νέας σεζόν