Μπαλοτέλι: «Σε δύο-τρία χρόνια θα παλέψω για τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του και η Νις νίκησε με 3-2 την Μαρσέιγ, για την 4η αγωνιστική της Ligue 1, με τον Ιταλό επιθετικό να υποστηρίζει ότι σε δύο-τρία χρόνια θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τη Χρυσή Μπάλα.
Παράλληλα, χαρακτήρισε ως χειρότερη απόφαση της ζωής του αυτή να πάει στη Λίβερπουλ - κάτι που έχει υποστηρίξει και στο παρελθόν - ενώ υπογράμμισε τις διαφορές από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.
«Δεν νομίζω ότι είναι αργά, πρώτα πρέπει να καθιερωθώ και να προπονηθώ καλά. Μέσα σε δύο ή τρία χρόνια θα μπορώ να παλέψω για η Χρυσή Μπάλα. Η μεταγραφή μου στη Λίβερπουλ ήταν η χειρότερη απόφαση της ζωής μου.
Εκτός των οπαδών οι οποίοι είναι φανταστικοί και μερικών παικτών με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση, σε επίπεδο συλλόγου δεν αισθάνθηκα καλά. Είχα δύο προπονητές, τον Ρότζερς και τον Κλοπ. Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που τους γνώρισα οι μέθοδοί τους και οι προσωπικότητές τους δεν μου προκάλεσαν εντύπωση, δεν ένιωσα καλά εκεί.
Είμαι πολύ διαφορετικός από τον Ζλάταν, για παράδειγμα. Μπορείς να τον πετάξεις στα λιοντάρια και να είναι ήρεμος, το ίδιο κι όταν περιβάλλεται από καλούς ανθρώπους. Έτσι είναι αυτός. Εγώ είμαι διαφορετικός, γιατί χρειάζομαι να περιβάλλομαι από ανθρώπους που μου μεταδίδουν καλά πράγματα», υποστήριξε ο Μάριο Μπαλοτέλι.
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς
Η Λίβερπουλ δίνει χρήματα και παίκτη στην Κρίσταλ Πάλας για τον Γκουεχί
Σκέψεις Μέσι για μεταγραφή σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα