AEK: Έτοιμη για Δόξα χωρίς τρεις (pics)

Την προετοιμασία της ολοκλήρωσε η ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα (14/9) με την Δόξα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Λάρνακας, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Καταλά, Γαρίδο και Γιωργαλλίδης.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
 
Mε πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εξ' αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Δόξα (Τετάρτη 14/09, 19:00).
 
Eκτός αποστολής έμειναν οι Catala, Garrido και Γιωργαλλίδης.
 
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται σήμερα (09:00-13:00, 15:00-18:00) και αύριο (09:00-13:00, 15:00-17:00). Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.
 
Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Ισχύουν κανονικά ΟΛΑ τα εισιτήρια διαρκείας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια