AEK: Έτοιμη για Δόξα χωρίς τρεις (pics)

Την προετοιμασία της ολοκλήρωσε η ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα (14/9) με την Δόξα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Λάρνακας, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Καταλά, Γαρίδο και Γιωργαλλίδης.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
 
Mε πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εξ' αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Δόξα (Τετάρτη 14/09, 19:00).
 
Eκτός αποστολής έμειναν οι Catala, Garrido και Γιωργαλλίδης.
 
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται σήμερα (09:00-13:00, 15:00-18:00) και αύριο (09:00-13:00, 15:00-17:00). Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.
 
Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Ισχύουν κανονικά ΟΛΑ τα εισιτήρια διαρκείας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο