Ο Κύπριος που θέλουν Μουρίνιο και Κούμαν! (video)

Ο Γρηγόρης Κάστανος στα 18 του έχει χρισθεί διεθνής με την Εθνική Κύπρου, αλλά το σημαντικότερο είναι πως διαπρέπει στην Primavera με την Γιουβέντους. Mε τη φανέλα των «μπιανκονέρι» σκόραρε και τα δύο γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (2-1) σε αναμέτρηση για το UEFA Υouth League (σ.σ. αντίστοιχη διοργάνωση με το Τσάμπιονς Λιγκ σε επίπεδω Νέων).

Ο βρετανικός Τύπος υποστηρίζει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει τον Κάστανο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρώντας πως πρόκειται για σούπερ ταλέντο. Πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα ραντάρ και της Έβερτον με τον Ρόναλντ Κούμαν να έχει σε ιδιαίτερη υπόληψη τον Κάστανο.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Γιουβέντους έχει προνοήσει βάζοντας ρήτρα ύψους 20 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό μόνο ποσό μόνο απαγορευτικό δεν φαντάζει για την Γιουνάιτεντ. Ήδη έχει ξεκινήσει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων προκειμένου η «Γηραιά Κυρία» να αυξήσει ακόμη περισσότερο την ρήτρα σε μία προσπάθεια να μην χάσει πρόωρα έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο ποντάρει πολλά.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς