Χρυσό deal με κινέζικη εταιρεία για τη φανέλα της Ανόρθωσης

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την πολυεθνική εταιρεία «Forise» είναι η Ανόρθωση για χορηγία στο μπροστινό μέρος της φανέλας.
 
Πρόκειται για εταιρεία που εδρεύει στην Κίνα και ασχολείται  κυρίως με την τουριστική ανάπτυξη, τη δημιουργία εμπορικών κέντρων και τις κατασκευές. Μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Λονδίνο, Κάϊρο,  Ντουμπάι, Μαλδίβες και Σιγκαπούρη.
 
Τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης ταξίδεψε στην Κίνα με σκοπό να κλείσει το deal και με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει από την επίσημη Ανόρθωση οι δύο πλευρές είναι κοντά στο κλείσιμο της συμφωνίας που πιθανότατα θα είναι μακροχρόνια (τρία χρόνια).
 
Για τον πρώτο χρόνο η χορηγία θ’ αποφέρει στο ταμείο της Ανόρθωσης το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ, το οποίο κρίνεται αρκετά ψηλό για τα δεδομένα της εποχής. Το ποσό αυτό θα είναι το ψηλότερο που θα λάβει κυπριακή ομάδα για τη χορηγία στο μπροστινό μέρος της φανέλας, μαζί με τον ΑΠΟΕΛ που επίσης θα καρπωθεί 300 χιλιάδες ευρώ από τη διαφήμιση της «Pari Match». 
 

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους
Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα