«Απίθανη τιμωρία του Απόλλωνα»

Βέβαιος ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν συνέπειες για τον Απόλλωνα από τον έγχρωμο φάκελο που απέστειλε η UEFA στον ΚΟΠ για την κυριακάτικη αναμέτρηση του κυπελλούχου με την ΑΕΖ εμφανίστηκε ο Φάνος Κιννής. Ο αντιπρόεδρος των «γαλάζιων» της Λεμεσού, με τοποθέτησή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sports1», διατράνωσε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας.
«Καθησυχάζω τον κόσμο του Απόλλωνα. Δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου. Ποτέ δεν είχαμε σχέση με αυτά. Ο Κουτσοκούμνης είπε ξεκάθαρα ότι θα υπάρχει διαφάνεια, αν χρειαστεί θα βγάλουμε κι εμείς ανακοίνωση. Θεωρώ ότι είναι απίθανο να τιμωρηθούμε. Οι φάκελοι έρχονται με πλήρη διαφάνεια. Δεν ξέρω πώς γίνονται οι αναφορές, όμως δεν πρέπει να ανησυχούμε καθόλου. Αλίμονο αν τιμωρούνταν και οι δύο ομάδες. Αν γινόταν αυτό θα έπρεπε να πάμε στα σπίτια μας».
Ακολούθως ο Φάνος Κιννής σχολίασε…
…το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών: «Επηρεάζονται και τα εισιτήρια διαρκείας. Η ομάδα θα έχει έσοδα από την έκτη αγωνιστική. Δεν γίνεται να πληρώνουν οι διοικήσεις των ομάδων για δέκα ανεγκέφαλους. Οποιαδήποτε στήριξη έχουμε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, θα είναι καλοδεχούμενη. Θα θέλαμε τον κόσμο δίπλα μας, ευελπιστούμε ότι δεν θα έχουμε άλλες τιμωρίες και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ θα τους έχουμε δίπλα μας».
…το παιχνίδι με την ΑΕΖ: «Η ομάδα απέδειξε πόσο καλή είναι στο γήπεδο. Πήραμε πανάξια τη νίκη, το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο».
…τον τραυματισμό του Γκιέ: «Θα περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι αύριο για να δούμε, αν θα μπορέσει να παίξει. Υπάρχουν ακόμη δύο μεγάλοι παίκτες, οπότε και να μην έχουμε τον Γκιέ υπάρχουν παίκτες για να τον αναπληρώσουν. Αν δεν είναι έτοιμος, δεν θα τον χρησιμοποιήσουμε».
  

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές