Τζιωνής: «Προπηλάκισαν, έβρισαν και έφτυσαν παίκτες και προπονητές»

Προπηλακισμό κατά μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας, των παικτών και των προπονητών των «πρασίνων» κατήγγειλε ο πρόεδρος του τριφυλλιού, Αντώνης Τζιωνής.
 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Άστρα» ο πρόεδρος της Ομόνοιας τόνισε κατηγορηματικά ότι οι οργανωμένοι οπαδοί που βρέθηκαν στο «Ηλίας Πούλλος» είχαν απειλητικές διαθέσεις και εξέφρασαν με αισχρό τρόπο τα παράπονα τους.  
 
Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις
- Δεν ήταν επίσκεψη από τους οπαδούς αλλά επίθεση. Το συμβούλιο καταδικάζει τον προπηλακισμό κατά μέλους μας, των παικτών και των προπονητών. Αυτή την αναστάτωση την προκάλεσαν μέλη της Θύρας 9.
 
- Προπηλακίστηκαν με αισχρό τρόπο οι παράγοντες, οι παίκτες και οι προπονητές. Δεν μπορεί να εκφράζετε διαμαρτυρία με αυτό τον τρόπο. Υπάρχουν διαδικασίες και τρόποι για να πάρουμε το καλύτερο από τους παίκτες μας και τους άλλους.
Αυτός δεν είναι τρόπος με φτυσίματα και βρισιές.
 
- Εμείς από την πρώτη στιγμή κάναμε πράξη την υπόσχεση να έχουμε καλή σχέση με τα παιδιά της Θύρας. Όμως αυτό που έγινε τη θέτει εν αμφιβόλω.
 
- Κατά κύριο λόγο τα άκουσαν ο προπονητής, ο κύριος Νταμπίζας, οι παίκτες και ο κύριος Άγης Ιακωβίδης. Είναι ντροπή αυτά. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο., Δεν απέδωσε ακόμη αλλά θα κριθούμε όλοι στο τέλος της περιόδου.
 
- Είναι νέα ομάδα, με 14 καινούργιους παίκτες. Θέλουμε να στήσουμε ένα κορμό, να έρθουμε του χρόνου με λίγες προσθήκες να κάνουμε το επόμενο βήμα. Να κτίσουμε και για τον επόμενο χρόνο.
 
- Θα δούμε όλα τα θέματα. Θα ασχοληθούμε την φυσική κατάσταση, θα δούμε τα εργομετρικά, την αυτοπεποίθηση των παικτών. Να δούμε τι πάει λάθος. Βλέπουμε να γίνεται σωστή δουλειά στις προπονήσεις και αυτή δεν συνάδει με τις εμφανίσεις μας στα ματς. Θα τα ψάξουμε όλα, να βρούμε τι πάει λάθος και να το διορθώσουμε.
 

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές