«Η ποιότητά μας ήταν ένα στάδιο πάνω από την Αστάνα»

Στο δίκαιο του αποτελέσματος στάθηκαν μετά το τέλος του νικηφόρου 2-1 επί της Αστάνας, οι Ιγκόρ ντε Καμάργκο, Γιώργος Εφραίμ και Νούνο Μοράις, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΡΙΚ.
 
Ιγκόρ ντε Καμάργκο
Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε πως Αστάνα θα ήταν συμπαγής. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, κρατήσαμε τη μπάλα, είχαμε υπομονή και προσπαθήσαμε να βρούμε τους χώρους. Είναι πολύ σημαντικό που αρχίσαμε με νίκη στην διοργάνωση και πάμε με καλή ψυχολογία στο επόμενο ματς".
 
Νούνο Μοράις
"Ξέραμε πως δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου αλλά η ομάδα έμεινε δυνατή.
Για το ότι το πίστεψαν για την ανατροπή: "Όπως είπα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν δυνατοί και ελέγξαμε. Όταν είναι έτσι, ο Θεός μερικές φορές βοηθάει".
 
Εφραίμ:
«Αυτός ήταν ο στόχος μας να αρχίσουμε με νίκη, αξίζαμε τη νίκη. Η ποιότητα μας ήταν ένα στάδιο πιο πάνω από την Αστάνα και τα καταφέραμε.
Δεν μας έριξε την ψυχολογία το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους, γιατί βλέπαμε πως ήμασταν καλύτεροι και ήταν θέμα χρόνου να ξεκλειδώσουμε την αντίπαλη άμυνα που έπαιξε με 5-6 ποδοσφαιριστής στη γραμμή άμυνας.
Ο κόσμος ήταν ξανά κοντά μας, το πιστεύει μας το δείχνει και του το ανταποδίδουμε όποτε μπορούμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και πάμε με την καλύτερη ψυχολογία για να πάρουμε ότι μπορούμε».
 
 

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές