Πέθανε 45' αφότου τον επισκέφτηκαν παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics)

Η τελευταία επιθυμία του Πάντι Λόουλερ, από το Wythenshawe, πριν κλείσει τα μάτια του ήταν μία: να δει από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η 27χρονη εγγονή του, Κέιλιγκ, έκανε γνωστή την επιθυμία του παππού της μέσω του facebook κι η είδηση έγινε viral πολύ γρήγορα.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έμειναν ασυγκίνητοι και έτσι οι Μάρκους Ράσφορντ, Τζέσε Λίνγκαρντ, Ασλεϊ Γιανγκ και Τίμοθι Φοσού-Μενσά βρέθηκαν στο σπίτι τού Πάντι, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του και υπέγραψαν αυτόγραφα στον αιώνια πιστό φίλο της των «κόκκινων διαβόλων».

Σε λιγότερο από μία ώρα από την επίσκεψη, ο Πάντι είχε «φύγει» από τη ζωή, με ένα όνειρό του όμως να γίνεται πραγματικότητα. Και αυτό θα είναι κάτι που θυμάται και θα χαμογελάει η Κέιλιγκ όταν θα σκέφτεται τον αγαπημένο της παππού. 

 
 

 

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Έξαλλος και στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης, τα ξαναέβαλε με τον Νούνο Σάντο
Οριστικό deal Μπαρτσελόνα με Φλικ για νέο συμβόλαιο ως το 2027
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Κάρλο Αντσελότι
Τρομερή δήλωση από τον Φλικ-«Θέλω να μείνει ο Σέζνι και ας καπνίζει κάποια τσιγάρα»
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Οι Γενοβέζοι πάγωσαν το «Μαραντόνα» και έβαλαν φωτιά στη μάχη για το σκουντέτο
Ανατροπή από άλλο πλανήτη-Η Μπαρτσελόνα αγκαλιά με τον τίτλο στο ματς της χρονιάς με τη Ρεάλ
BINTEO: Στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης, τα έψαλλε στον Εσπίριτο Σάντο για τη νέα γκέλα