Λουκέτο λόγω… βίας!

Με αφορμή τα έκτροπα στα εντός έδρας παιχνίδια με Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε το κλείσιμο της κερκίδας δεξιά των επισήμων στο γήπεδό της, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή επανάληψης του φαινομένου.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου κατά την τελευταία του τακτική συνεδρίαση ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, με φαινόμενα που έλαβαν χώρα στα δύο εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας και δε συνάδουν με τα ήθη και αξίες που πρεσβεύει το σωματείο μας.
Σεβόμενοι τη σωματική ακεραιότητα όλων όσων επισκέπτονται το στάδιο Dimco – Αμμόχωστος Επιστροφή αποφασίστηκε όπως η κερκίδα δεξιά των επισήμων κλείσει μέχρι να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διεξαγωγή των αγώνων με ασφάλεια. Θα γίνουν βελτιωτικά έργα έτσι, ώστε να μπορούν να διεξάγονται όλοι οι αγώνες με ασφάλεια και με σεβασμό προς το φίλαθλο κοινό που πληρώνει εισιτήριο.
Η απόφαση αυτή λήφθηκε με γνώμονα την ασφάλεια αλλά και το συμφέρον του σωματείου καθώς ήδη κλήθηκε να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό σε πρόστιμα από συμπεριφορές που δεν αντιπροσωπεύουν το σωματείο μας.
Αναγνωρίζουμε τη συμβολή της ηγεσίας των οργανωμένων οπαδών μας, Red Rebels, που σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπάθησαν να αποσοβήσουν και να αποτρέψουν προβληματικές συμπεριφορές από ορισμένους. Δυστυχώς ακόμα και η δική τους προσπάθεια δε βρήκε την αναμενόμενη ανταπόκριση.
Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ είναι ένα σωματείο που ιστορικά και διαχρονικά προάγει το ευ αγωνίζεσθαι και καταδικάζει επιθετικές συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται. Θα προσπαθήσουμε να λάβουμε τα δέοντα μέτρα για να προστατεύσουμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που επισκέπτονται το γήπεδο μας.
Θέλουμε οικογένειες και μικρά παιδιά να συνεχίσουν να επισκέπτονται το Dimco – Αμμόχωστος Επιστροφή και να στηρίζουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας σπρώχνοντας τους στην κατάκτηση των αγωνιστικών μας στόχων.
Θεωρούμε πως με την ενέργεια μας αυτή δείχνουμε και έμπρακτα ότι ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου σημαίνει πολιτισμός και ήθος! Η κερκίδα θα ανοίξει ξανά αφού ληφθούν όλα τα μέτρα που απαιτούνται για ομαλή διεξαγωγή των αγώνων μακριά από επιθετικές συμπεριφορές», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
  

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές