Στους 32 του Κυπέλλου η Σπάρτη

Η Σπάρτη συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου καθώς προκρίθηκε στους 32 του θεσμού μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Παναιγιάλειο στην Λιβαδειά και χάρη στο 4-0 του πρώτου αγώνα.
Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και μπόρεσαν να σημειώσουν ένα τέρμα με τον Ηλιόπουλο ενώ ο Παναιγιάλειος έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο μέρος με τον Βλάχο.
Η ομάδα του Αιγίου παρά την ήττα στο πρώτο ματς με 4-0 μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 6' είχε μια καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά ο Γιαννίτσης έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και παραλίγο να βάλει αυτογκόλ αλλά ο Κραβαρίτης με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.
Οι παίκτες της Σπάρτης πήραν στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα και έφτασαν στο γκολ στο 34' όταν μετά από ωραία μπαλιά ο Ηλιόπουλος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 67' με τον Βλάχο ο οποίος πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουρλάκη και νίκησε τον Κραβαρίτη.
Η Σπάρτη στο 69' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κοντοέ μέσα στην περιοχή. Ο Νεμάνια Αρσενίεβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του με τον Στρέζο να αποκρούει και να κρατάει το 1-1.
ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (54' Οικονομόπουλος), Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Ηλιόπουλος, Αρσενίεβιτς Ν., Αναστασάκος (46' Αρσενίεβιτς Φ.), Μπουντόπουλος (71' Βελλίνης).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στρέζος, Πολυχρονιάδης (73' Σανδραβέλης), Κοντοές, Βλάχος, Ρότας, Μωυσίδης, Μπούζας (32' Στίκας), Κατίδης, Μπουρλάκης, Ξόμπλιος, Σκαρτσίλας (56' Κρητικός).
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Όλη η Ευρώπη θαύμασε τον Θρύλο και το… masterclass του στρατηγού του
Η Σπόρτινγκ πιέζει για τον Ιωαννίδη και ο Παναθηναϊκός ζητάει 20 εκατoμμύρια ευρώ
Συγκλονίζει ο Αλμέιδα-«Είχα σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, νόμιζα θα πεθάνω»
Έμερι: Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, είναι διασκεδαστικό να παίζεις στην Ευρώπη
Μεντιλίμπαρ: Σεβόμαστε την Άστον Βίλα αλλά ήρθαμε για θετικό αποτέλεσμα
Στο Μπέρμιγχαμ με ένα ερυθρόλευκο όνειρο τρελό o Ολυμπιακός
«Παρακαλούσα για μεταγραφές... Έφτασα σε σημείο να υποκλέψω την έγκριση του Γιοβάνοβιτς»
Ένταση στην Τούμπα μετά το ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Η στιγμή του επεισοδίου με Αλμέιδα
Koντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ
Έξαλλος ο Ιωαννίδης με οπαδό που τον έβρισε-«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι που παίζω με 6 ενέσεις;»