Κρίστιανσεν: «Μας έλειπε η ένταση»

Στην δυσκολία του παιχνιδιού αλλά και στην απουσία της έντασης στο πρώτο μέρος του αγώνα αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν:
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μια δύσκολη ομάδα και το ξέραμε όλοι. Δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι πριν αρχίσει. Έπρεπε να επιβάλουμε ένα γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που ήταν οργανωμένη και μαχητική σε κάθε μπαλιά. Με την ταχύτητα που είχαμε στο πρώτο μέρος αυτό δεν ήταν εφικτό".
Για τη διαφορά του πρώτου με το δεύτερο μέρος:
"Η διαφορά στο δεύτερο μέρος ήταν αυτό που μας έλειπε στο πρώτο δηλαδή η ένταση. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω σε αυτό τον τομέα και βάλαμε περισσότερη πίεση στον αντίπαλο ειδικά στο δικό τους μισό.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα δύο γκολ και φτάσαμε σε μία ακόμα σημαντική νίκη από την οποία κρατάμε και το μηδέν παθητικό. Τώρα βλέπουμε μπροστά για το επόμενο μας παιχνίδι".
Για τον κόσμο:
"Ευχαριστώ τον κόσμο που για ακόμα μία φορά μας στήριξε και εύχομαι στην Αναγέννηση καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος"
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Αναγέννησης, Αδάμου Αδάμου:
"Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για τη νίκη του και για την πορεία του στην Ευρώπη. Ας είμαστε ρεαλιστές ήρθαμε στη Λευκωσία για να παίξουμε κόντρα στην ομολογουμένως καλύτερη ομάδα στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Είμαι απολύτως ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κοιτάξαμε το ΑΠΟΕΛ στα μάτια. Ελέγξαμε το παιχνίδι είχαμε μία δύο ευκαιρία να σκοράρουμε όμως με τέτοιες ομάδες αν δεν καταφέρεις σε τέτοιες προϋποθέσεις να σκοράρεις, το έργο κάθε ομάδας θα είναι δύσκολο. Είπαμε να ξεκινήσουμε δυνατά στο δεύτερο μέρος γιατί ξέραμε πως θα υπάρχει πίεση και από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, το καταφέραμε όμως μέχρι ενός σημείου. Σίγουρα το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο από εμάς στο δεύτερο μέρος όμως πιστεύω πως δεχθήκαμε ένα γκολ από μια φάση που είχαμε επισημάνει και πριν το παιχνίδι. Και το δεύτερο γκολ μπορούσε να αποφευχθεί. Γενικεύοντας όμως θα δηλώσω ικανοποιημένος από την ένταση που βγάλαμε απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι το ΑΠΟΕΛ. Τους κοιτάξαμε στα μάτια. Είχαμε την ατυχία με δύο αναγκαστικές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο. Κλείνοντας θα δηλώσω ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία μας στο πρωτάθλημα όμως μη ικανοποιημένος από τη συγκομιδή".
 

Δειτε Επισης

Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων