Εξελίξεις με Πιέρο και Αρτυματά στον ΑΠΟΕΛ

Για τη νίκη επί της Δερύνειας, το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση, την εμφάνιση των ντε Καμάργκο-Βάντερ και τις εξελίξεις στο θέμα ανανέωσης συμβολαίων με τους Πιέρο Σωτηρίου και Κωστάκη Αρτυματά, μίλησε στο ραδιόφωνο του Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος. 
 
Αναλυτικά
«Αυτά τα παιγνίδια πρώτιστος στόχος είναι το αποτέλεσμα και αν έρθει και το θέαμα θα είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Αυξομειώνονται οι εντάσεις στα παιγνίδια από Ευρώπη και Κύπρο, υπήρχαν εφτά αλλαγές σε σχέση με το ευρωπαϊκό αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία και να δούμε και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Υπήρξε μια ανομοιόμορφη ενδεκάδα λόγω των πολλών αλλαγών. Τακτικά το ΑΠΟΕΛ στάθηκε καλά απέναντι σε μια ομάδα που είναι συμπαγής και έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά. Δεν τίθεται θέμα δικαιότητας της νίκης, αυτό που μένει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Σκοράρουμε πάνω από ένα γκολ στα παιγνίδια μας, αλλά και στο πρωτάθλημα δεν δεχόμαστε γκολ»
 
Για Ντε Καμάργκο: «Το θέμα ήταν να βρει αγωνιστικό ρυθμό, όπως χρειάζονται όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία του κάθε επιθετικού να έχει επαφή με τα δίκτυα».
«Γενικά η ομάδα πιστοποίησε το βάθος της. Σε διάστημα 72 ωρών χρησιμοποιήθηκαν 20 συνολικά παίκτες».
 
Για Βάντερ: «Η προσπάθεια είναι να υπάρχει σταθερή απόδοση. Η σταθερότητα κάνει τη διαφορά και αυτό είναι που ζητάμε από όλους».
 
Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Ο στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιγνίδι και αυτό θα επιδιώξουμε και την Τετάρτη. Είναι ένα παιγνίδι με ιδιαιτερότητες, δεν μπορούν να αγωνιστούν οι Μπερτόλιο και Χριστοφόρου από τη δική μας ομάδα»
 
Για ανανεώσεις και Αρτυματά: «Ο πρόεδρος το άνοιξε αυτό το θέμα, οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που θα το κλείσουν. Είμαστε κοντά αλλά θα αναμένουμε κατάληξη εντός της εβδομάδας. Στο προφορικό μπορεί να καταλήξεις, αλλά το σημαντικό είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια». 
 
 

Δειτε Επισης

Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων