Το βίντεο που εμψύχωσε τους διεθνείς στα αποδυτήρια

Στην Κύπρο επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (2/9) η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που θριάμβευσε νικώντας 1-0 την Τουρκία στην Άγκυρα σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε με επεισοδιακό φινάλε.
 
Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης λίγο μετά την άφιξη της αποστολής στην Κύπρο ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Ανδρονίκου αποκάλυψε πως πριν από την έναρξη του αγώνα οι διεθνείς είδαν βίντεο με την κατεχόμενη Αμμόχωστο και άλλα κατεχόμενα μέρη.
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Ήταν για τον τόπο μας πρώτα απ’ όλα. Το θέμα ήταν Εθνικό δεν ήταν μόνο για την μπάλα και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Είναι η πιο σημαντική μέρα της καριέρας μου γιατί επαναλαμβάνω δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο είναι ο τόπος μας και πριν μπούνε τα παιδιά στο γήπεδο βάλαμε ένα μικρό βίντεο και φάνηκε απ’ εκεί ότι θα νικούσαμε. Το βίντεο ήταν για την Αμμόχωστο και άλλα κατεχόμενα μέρη.
 
Αν δούμε τα στατιστικά του αγώνα νομίζω μας αδικεί το αποτέλεσμα, δεν είναι υπερβολή αυτό. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ».
 
Για τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα: «Για να είμαστε ειλικρινείς τα όσα έγιναν δεν έγιναν από τον κόσμο, αλλά από τους ποδοσφαιριστές τους. Δεν δέχθηκαν την ήττα και μας έκαναν επίθεση, αυτό φάνηκε. Δυστυχώς δεχθήκαμε και εμείς τιμωρία με κάποια παιδιά».
 
Για το κλίμα μετά τα επεισόδια, την μετάβαση της αποστολής στο ξενοδοχείο και στο αεροδρόμιο: «Με παρέμβαση που είχε ο Σάββας Κωνσταντίνου με την ΟΥΕΦΑ είχαμε αρκετή συνοδεία από την Αστυνομία και προς το ξενοδοχείο και προς το αεροδρόμιο».
 
Για τη σημασία της νίκης: «Γίνετε μια νέα προσπάθεια. Γενικότερα η φιλοσοφία που έχει η Ομοσπονδία με τεχνικό διευθυντή τον Σάββα Κωνσταντίνου και θέλουμε ν’ αλλάξουμε αρκετά πράγματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο και αυτό θα φανεί στην πορεία». 
 
 
 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του