Ιδιάκεθ: «Είχαμε πολύ καλή νοοτροπία»

Στον τρόπο που εισήλθαν και αντιμετώπισαν το παιχνίδι οι παίκτες του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, απέδωσε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ την άνετη και δίκαιη εκτός έδρας επικράτηση επί του Εθνικού Άχνας με 3-0.
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ξέραμε τις δυσκολίες απέναντι στον Εθνικό που είδαμε απέναντι στην Ομόνοια ότι είναι δύσκολος αντίπαλος. Είχαμε πολύ καλή νοοτροπία, καλό έλεγχο της μπάλας, παίζαμε και από τις δύο πλευρές, κάναμε ευκαιρίες, συνολικά είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος με δύο γκολ και φάσεις. Στην επανάληψη μετά την κόκκινη τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον Εθνικό, αλλά κάπως και για μας που χάσαμε το ρυθμό μας. Μετά το πολύ όμορφο γκολ του Χαραλαμπίδη τελείωσε το παιχνίδι, άλλη μια νίκη, τρεις βαθμοί και κορυφή στη βαθμολογία. Κάποιοι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής και έπαιξαν καλά, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε εσωτερικό συναγωνισμό», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Ντόντσιτς: «Ατυχία και ηλιθιότητα»


Από την πλευρά του ο Ντανίλο Ντόντσιτς είχε σφοδρά παράπονα από την εμφάνιση και απόδοση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο υπογραμμίζοντας πως δεν έμεινε καθόλου ικανοποποιημένος και πως ορισμένοι δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους προσφέρθηκε.
«Ξέραμε τι αντίπαλο είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο, αυτή που ίσως παίζει το ωραιότερο ποδόσφαιρο, είχαμε τρεις παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής και δύο τραυματίες, προχωρήσαμε σε κάποιον ροτέισον, δυστυχώς κάποιοι παίκτες δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία τους. Ξεκινήσαμε χαλαρά, μολονότι ξέραμε ότι αν δώσεις χώρο σε παίκτες όπως της ΑΕΚ θα σου κάνουν τη ζημιά. Το πρώτο γκολ ήταν τυχερό, διότι προήλθε από κόντρα και γύρισε τούμπα όλο το παιχνίδι. Δεν είμαι ικανοποιημένος, ωστόσο, από το πρώτο μέρος, διότι δεν προσπαθήσαμε αρκετά. Ακολούθως υποπέσαμε σ’ ένα ηλίθιο γι’ αυτό το επίπεδο πέναλτι, και στην ίδια φάση δεχτήκαμε από το κόρνερ το 2-0 που “σκότωσε” το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο επιχειρήσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά μετά την αποβολή ήταν πολύ δύσκολα για μας, η ΑΕΚ ήλεγξε πλήρως το παιχνίδι. Συγχαρητήρια παρ’ όλα αυτά σε κάποιους παίκτες μου, που τα έδωσαν όλα και έτρεξαν πολύ. Δυστυχώς είχαμε κάποιες προϋποθέσεις στις αντεπιθέσεις, αλλά όχι απειλητικά τελειώματα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στα επόμενα, πρέπει να πάρουμε βαθμούς, διότι είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε για να βελτιωθούμε», τόνισε ο τεχνικός του Εθνικού Άχνας.

 

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»