Από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ βασικός στη Λάτσιο (pic+vid)

Ντεμπούτο έκανε το βράδυ της Τρίτης (20/9) κάτω από τα δοκάρια της Λάτσιο ο Θωμάς Στρακόσια.
 
Ο 21χρονος πορτιέρε, γιος του Φώτη Στρακόσια γνωστού από την πολύχρονη παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα,  αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα της Λάτσιο με τη Μίλαν που βρήκε «ροσονέρι» νικητές με 2-0.
 
Ο νεαρός Αλβανός τερματοφύλακας είχε θητεύσει στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ όταν ο πατέρας του εργάστηκε το 2007 στους «γαλαζοκίτρινους» ως προπονητής τερματοφυλάκων».
 
Ο Θωμάς Στρακόσια το 2012 πήγε στον Πανιώνιο (ακολουθώντας ξανά τον πατέρα του), προτού πάρει μεταγραφή τον Γενάρη του 2013 στη Λάτσιο σε ηλικία 17 ετών.
 
Στην ομάδα της Ρώμης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής. Την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Σαλερνιτάνα, όπου μέτρησε 11 συμμετοχές ως βασικός και φέτος επέστρεψε στη Λάτσιο. 
 

Δειτε Επισης

Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια