Πετεβίνος: «Στερείται σοβαρότητας όποιος λέει πως η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα»

Για την ισοπαλία με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τα παιχνίδια που ακολουθούν αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Άστρα».
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Τα τελευταία 10 λεπτά ήταν... ρουλέτα το ματς. Γενικά εμείς είχαμε περισσότερες παρουσίες στην περιοχή της Ανόρθωση και κλασσικές ευκαιρίες. Η ουσία είναι ότι δεν πήγε η μπάλα στα δίκτυα. Μας απαγοητεύει η απώλεια αλλά μας πεισμώνει για τη συνέχεια. Θα μπορούσαμε για ένα γκολ, δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε αλλά δεν έγινε κάτι, θα προσπάθήσουμε να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Υπάρχουν και θετικά από το ψεσινό ματς... Παράδειγμα η ετοιμότητα του Γιώργου Μερκή".
 
Για την επίμαχη φάση του Αστίθ με τον Καλό, στην οποία οι παίκτες της «Κυρίας» ζήτησαν αποβολή του Ισπανού, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ
"Σχετικά με την διαιτησία δεν υπήρχε κρίσιμη απόφαση που επηρέασε το αποτέλεσμα. Όποιος αναφέρεται στο ότι η διαιτησία έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα του αγώνα στερείτε σοβαρότητας. Και επειδή είδα πως έγινε θέμα στο διαδίκτυο να πω πως στη φάση του Καρλίτος, αν δεχθούμε πως ο Αστίθ τον χτυπά πως γίνεται να τον βρίσκει στο δεξί του πόδι και να κρατά το αριστερό;».
 
Δείτε τη φάση στο 2:10 του βίντεο που ακολουθεί
 
Για το παιχνίδι με τον Άρη:  "Το ματς με τον Άρη είναι τώρα που μας ενδιαφέρει. Ο Άρης βάζει δύσκολα σε όλες τις ομάδες. Εμείς καλούμαστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Οφείλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για να έχουμε και καλύτερες εμφανίσεις". 
 
Για τον Αλωνεύτη: "Στις μεγάλες ομάδες οι οπαδοί θέλουν να συζητούν κάποια θέματα. Ο προπονητής ξεκαθάρισε πως τώρα Γιαννιώτας, Εφραίμ και Βάντερ είναι καλά και υπολογίζονται περισσότερο... Βεβαίως υπολογίζει τον Στάθη και θα πάρει και αυτός τις ευκαιρίες του". 
 
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»