Πετεβίνος: «Στερείται σοβαρότητας όποιος λέει πως η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα»

Για την ισοπαλία με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τα παιχνίδια που ακολουθούν αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Άστρα».
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Τα τελευταία 10 λεπτά ήταν... ρουλέτα το ματς. Γενικά εμείς είχαμε περισσότερες παρουσίες στην περιοχή της Ανόρθωση και κλασσικές ευκαιρίες. Η ουσία είναι ότι δεν πήγε η μπάλα στα δίκτυα. Μας απαγοητεύει η απώλεια αλλά μας πεισμώνει για τη συνέχεια. Θα μπορούσαμε για ένα γκολ, δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε αλλά δεν έγινε κάτι, θα προσπάθήσουμε να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Υπάρχουν και θετικά από το ψεσινό ματς... Παράδειγμα η ετοιμότητα του Γιώργου Μερκή".
 
Για την επίμαχη φάση του Αστίθ με τον Καλό, στην οποία οι παίκτες της «Κυρίας» ζήτησαν αποβολή του Ισπανού, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ
"Σχετικά με την διαιτησία δεν υπήρχε κρίσιμη απόφαση που επηρέασε το αποτέλεσμα. Όποιος αναφέρεται στο ότι η διαιτησία έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα του αγώνα στερείτε σοβαρότητας. Και επειδή είδα πως έγινε θέμα στο διαδίκτυο να πω πως στη φάση του Καρλίτος, αν δεχθούμε πως ο Αστίθ τον χτυπά πως γίνεται να τον βρίσκει στο δεξί του πόδι και να κρατά το αριστερό;».
 
Δείτε τη φάση στο 2:10 του βίντεο που ακολουθεί
 
Για το παιχνίδι με τον Άρη:  "Το ματς με τον Άρη είναι τώρα που μας ενδιαφέρει. Ο Άρης βάζει δύσκολα σε όλες τις ομάδες. Εμείς καλούμαστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Οφείλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για να έχουμε και καλύτερες εμφανίσεις". 
 
Για τον Αλωνεύτη: "Στις μεγάλες ομάδες οι οπαδοί θέλουν να συζητούν κάποια θέματα. Ο προπονητής ξεκαθάρισε πως τώρα Γιαννιώτας, Εφραίμ και Βάντερ είναι καλά και υπολογίζονται περισσότερο... Βεβαίως υπολογίζει τον Στάθη και θα πάρει και αυτός τις ευκαιρίες του". 
 
 

Δειτε Επισης

H τοποθέτηση Πετρίδη για το χρέος του ΑΠΟΕΛ, το μπάτζετ της νέας χρονιάς και την αποχή παικτών
Ηττήθηκε από την ΑΕΛ και υποβιβάστηκε η Καρμιώτισσα
Το καθεστώς Φράνκο, η διαμάχη Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και μια αντιπαλότητα γεμάτη ιστορία και σκιές
Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους
Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο